Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:44 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Giani Nedelcu „Există posibilitatea despărţirii de Ştefan Petcu”

ro

17 Feb, 2014 00:00 4946 Marime text
Giani Nedelcu, patronul FC Farul, a declarat că echipa constănţeană s-ar putea despărţi de antrenorul principal Ştefan Petcu, din motive financiare. „Există această posibilitate. Când l-am instalat pe Fane Petcu, o firmă ne-a promis că ne va sponsoriza, iar din aceşti bani să-i plătim salariul. Însă, deocamdată, acea societate nu a venit alături de noi, iar eu nu pot să-l plătesc. Nici el nu cred că ar sta într-o asemenea situaţie. Oricum, am înţeles că Petcu va fi cu drepturile financiare la zi. În acest moment, nu ne-am gândit la o altă eventuală soluţie pentru banca tehnică”, a spus Giani Nedelcu. „Eu am fost de acord să vin să ajut Farul, dar nu pot munci fără bani. Se fac trei luni de când n-am primit salariul. Am avut şi soţia bolnavă şi am fost nevoit să recurg la împrumuturi. Dacă îmi vor fi achitate la zi drepturile financiare, dar nu se va mai putea pe mai departe, într-adevăr, există posibilitatea despărţirii, eu ce pot să fac? Asta e situaţia, ne strângem mâinile fără probleme”, a arătat şi Ştefan Petcu.
 
Mai vin trei jucători
 

Patronul Farului este de părere că, în amicalul pierdut categoric de „marinari” cu Săgeata Năvodari, scor 0-4, la echipa constănţeană s-a simţit lipsa fundaşilor centrali titulari, Buzea şi Bumbac, ambii accidentaţi. „Improvizaţia cu Ionuţ Florea stoper nu a dat roade. Două greşeli, două goluri. Însă eu sunt optimist că echipa va creşte în perioada următoare. Pregătirea fizică e bună, a fost făcută de preparatorul Cătălin Buşuricu, iar eu am încredere în el. Rămâne să mai aduc şi trei jucători noi, un fundaş dreapta, un fundaş stânga şi un mijlocaş stânga”, a mai spus Giani Nedelcu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • fara nume 16 Feb, 2014 23:52 pai nu ar fi mai normal sa se renunte la aducerea jucatorilor, si sa se plateasca salariul antrenorului? zic si eu ..
  • PESIMISTUL 16 Feb, 2014 23:15 Pai si un atacant ? ce zici mai trebuie sa marcam si noi.. sau sa jucam tot cu copiii antitalent Butoi si Igirosanu?