Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:10 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul şi Academia Farul Constanţa, victorii pe linie în Liga Elitelor

ro

21 Mar, 2017 00:00 2985 Marime text
Cele patru echipe cu care FC Viitorul şi Academia Farul Constanţa evoluează în Liga Elitelor au câştigat meciurile pe care le-au susţinut în etapa a 17-a a campionatului, atât la categoria de vârstă Under-19, cât şi la U-17.
 
La U-19, FC Viitorul (antrenor, Nicolae Roşca) a dispus pe teren propriu de Concordia Chiajna, cu 5-0 (Szabolcs Kilyen 23, Cezar Mihalache 45, Claudiu Zamfirescu 65, Denis Drăguș 82, Doru Dumitrescu 89), formaţia de pe litoral ocupând locul doi în clasament, cu 44 de puncte. Academia Farul U-19 a câştigat la limită, scor 1-0, duelul cu CS Dinamo Bucureşti, de pe teren propriu, prin golul lui Valentin Uzun.
 
„A fost un meci echilibrat, în care am controlat jocul în momentele decisive. Pe fondul unui joc dârz, disputat aprig, am reușit să înscriem și să luăm cele trei puncte foarte importante“, a declarat Lucian Marinof, antrenorul Academiei Farul, care se află în clasament pe locul şase, cu 26 de puncte, la egalitate de puncte cu ocupanta locului cinci, CS U Craiova.

Unul dintre cele mai bune meciuri din acest sezon

La U-17, FC Viitorul (antrenor, Constantin Fălină) a obținut o victorie extrem de importantă în lupta pentru calificarea în semifinalele Ligii Elitelor, trecând de Concordia Chiajna cu 2-0 (Cosmin Tucaliuc 5, Dimciu Halep 62). FC Viitorul ocupă locul secund în ierarhie, cu 39 de puncte. Tot pe teren propriu, Academia Farul a făcut spectacol cu CS Sport Team Bucureşti, pe care a învins-o cu 6-1. Au marcat pentru Academia Farul Andrei Dinu (două goluri), Hasan Belgin, Alin Hagiu, Ionuţ Maliu şi Dragoş Nedelcu.
 
„Nu doar rezultatul mă mulţumeşte, ci şi jocul elevilor mei. A fost unul dintre cele mai bune meciuri făcute de echipă în acest sezon“, a declarat Gabriel Şimu, antrenorul Academiei Farul U-17. Echipa constănţeană se află pe poziţia a opta, cu 20 de puncte şi golaveraj 25-25.
 
Sursa foto: Facebook (Academia Hagi)
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii