Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:35 08 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sâmbătă, încleştare la Ovidiu FC Viitorul a pregătit „lesa” pentru „câinii” lui Dinamo

ro

25 Jul, 2015 00:00 1593 Marime text
FC Viitorul şi Dinamo se întâlnesc sâmbătă, la Ovidiu, într-un meci din etapa a treia a Ligii 1. Cu două egaluri până acum, jucătorii pregătiţi de Gică Hagi vor să obţină prima victorie din acest sezon.

2-2 cu CFR Cluj, acasă, şi acelaşi scor, în deplasare, cu FC Botoşani. Acestea sunt cele două rezultate înregistrate, până acum, de FC Viitorul în debutul de sezon. Şi dinamoviştii sunt neînvinşi, dar ei, pe lângă un egal (0-0) pe terenul lui ASA Tg. Mureş, au şi un succes (1-0), în Ştefan cel Mare, cu CSU Craiova, runda trecută. Pentru suporterii FC Viitorul care nu sunt din Ovidiu, clubul asigură transportul dus-întors la meci.

Confruntarea se dispută (cu casa închisă) pe terenul principal al Academiei Hagi, de la Ovidiu, începe la ora 18.30 şi este transmisă în direct de Look Plus, Digi Sport 1 şi Dolce Sport. Stadionul are capacitatea de 4.500 de locuri. Ultimele 150 de bilete (toate la peluză) au fost vândute ieri, până în prânz. Posesorilor de abonamente tip card, de bilete de intrare şi de invitaţii le este recomandat ca accesul în tribunele stadionului să fie făcut în intervalul orar 16.30 - 18.00, pentru a se evita aglomeraţia la intrările tribunelor. De asemenea, posesorii de abonament tip card vor avea acces în tribunele stadionului începând cu acest meci prin porţile de intrare special amenajate (nu prin turnichete).

Autocarele pleacă de la Palatul Copiilor

Totodată, FC Viitorul a anunţat că, de la meciul cu Dinamo, va asigura suporterilor care nu au mijloc de transport personal autocare tip cursă specială (tur - retur), pe traseul Palatul Copiilor (Constanţa) - Stadion Central „Academia Hagi“ (Ovidiu). Pentru partida cu Dinamo, autocarele vor pleca sâmbătă din 15 în 15 minute, începând cu ora 16.30. Returul suporterilor va fi asigurat imediat după încheierea confruntării.

Gică Hagi - „Jucăm la victorie”

„Trebuie să fim motivaţi, pentru că jucăm contra unei echipe mari. Mereu au ieşit meciuri frumoase între noi şi ei şi sper ca şi sâmbătă să fie la fel. Noi, ca echipă, suntem bine, chiar dacă puteam avea mai multe puncte după cele două meciuri disputate. Am avut o prestaţie bună în partida precedentă, ceea ce ne face optimişti şi cu Dinamo. Jucăm la victorie. Trebuie să vină şi un succes, dar nu ne va fi uşor. Dinamo mi-a plăcut în primele două etape, n-a primit gol. S-au făcut schimbări importante la clubul din Ştefan cel Mare, iar echipa e mai echilibrată ca anul trecut. Credem însă în noi şi în şansa noastră şi sperăm să câştigăm”, a declarat Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul.

Cristian Ganea - „Suntem favoriţi”

„Contra lui Dinamo, echipă de tradiţie a României, sperăm să facem un meci mare, aşa cum am făcut-o de multe lor contra ei. Sperăm să-i facem fericiţi pe suporterii noştri”, a spus şi fotbalistul Florin Tănase. „Vrem să facem un meci bun şi să câştigăm. Ne trebuie neapărat cele trei puncte ale victoriei. Sper ca suporterii să vină în număr mare la meci şi să ne încurajaze, aşa cum au făcut-o şi la meciul cu CFR Cluj. Îi aşteptăm să fie lângă noi, pentru a le putea oferi bucuria unei victorii”, a precizat şi Ianis Hagi. „Este un meci foarte important. Sperăm să câştigăm. Cred că suntem favoriţi, întrucât avem sprijinul publicului”, a precizat şi Cristian Ganea.
Sursa foto: Academia Hagi
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii