Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:52 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul a întâlnit echipa rusă FK Rostov într-un meci amical. Cu ce scor s-a încheiat partida (galerie foto-video)

ro

22 Jan, 2018 21:26 1436 Marime text
FC Viitorul a disputat, luni seară, a șasea partidă de verificare din cadrul cantonamentului de la Belek (Turcia). Campioana României a întâlnit echipa rusă FK Rostov, meciul încheindu-se la egalitate, scor 1-1 (1-0). A fost un nou joc bun al constănțenilor în special în primele 45 de minute, când au dominat clar și și-au creat numeroase ocazii de a înscrie.

Potrivit FC Viitorul, la prima ocazie a jocului, în min.13, s-a și deschis scorul: după o acțiune începută de la Ianis Hagi, mingea a fost centrată în careu de Căpușă, Chițu a deviat cu capul până la Mailson, iar acesta a marcat, tot cu capul, primul gol în tricoul Viitorului.

În min.20, Chițu ar fi putut înscrie și el, dar nu l-a putut învinge pe portarul advers din situație de unu la unu, pentru ca în min.27 șutul lui Ganea de la aproximativ 23m să lovească bara porții adverse. Tot Viitorul putea înscrie și în min.35: I. Hagi a recuperat o minge pe partea stângă, i-a pasat în centrul careului lui Chițu, acesta a prelungit până la Mailson, iar șutul olandezului a fost respins în bara transversală de portarul rus.

Ultimele două situații de gol ale primei reprize au aparținut tot campioanei României. Mai întâi Chițu a reluat cu capul peste poartă în min.43, din 6m, pentru ca în min.45 mingea trimisă cu călcâiul de I. Hagi de la 12m să treacă foarte puțin pe lângă poartă. Prima situație de gol la poarta lui Tordai a venit de abia în min.49, dar Cicâldău a replicat peste alte patru minute cu un șut de la 22m.

După o altă situație de gol a constănțenilor în min.56, Rostov a egalat în min.66, prin Ionov, care a reluat mingea cu capul, din doar 5m. Rușii au mai avut o situație bună de a marca în min.69, dar scorul a rămas neschimbat până la final.

Au evoluat echipele:
FC Viitorul (manager tehnic Gheorghe Hagi): Tordai - Căpușă, Țîru, Hodorogea, Ganea - Cicâldău (73 Dumitrescu), Băluță (79 Mladen), Vînă (73 De Nooijer) - Chițu (73 Voduț), I. Hagi (79 Casap), Mailson (46 Drăguș, 70 Mățan)

FK Rostov (antrenor Valeriy Karpin): Pesyakov - Kireev, Makeev, Gatcan, Sukhomlinov - Shomurodov, Veber, Zuev, Majer - Soloviyev, Dyadyun. Au mai intrat: Ionov, Skopintsev, Chuperka, Guliyev, Ingason, Kalachev, Sigurdason.

Meciuri disputate până acum de FC Viitorul în cantonamentul din Antalya:
- 14 ianuarie: FC Viitorul - Galatasaray Istanbul 0-2
-15 ianuarie: FC Viitorul - Skenderbeu 1-1 (Gavra)
- 18 ianuarie: FC Viitorul - Grasshoppers Zurich 1-1 (I. Hagi)
- 18 ianuarie: FC Viitorul - Luch Vladivostok 4-2 (Drăguș 2, Gavra, Pitu)
- 22 ianuarie: FC Viitorul - Kapaz (Azerbaidjan) 1-1 (Gavra)
- 22 ianuarie: FC Viitorul - FC Rostov 1-1 (Mailson)

Programul următoarelor jocuri amicale ale formației constănțănțene la Belek:
- 25 ianuarie: FC Viitorul - Cernomorets Odessa (Ucraina)
- 25 ianuarie: FC Viitorul - Jagiellonia (Polonia).

FC Viitorul va disputa primul meci oficial din 2018 în 2 februarie (ora 20.45), când va întâlni, pe teren propriu, în etapa a 23-a din Liga 1 Betano, pe Astra Giurgiu.

Sursa foto-video: fcviitorul.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii