Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:36 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

După George Ţucudean şi Eric, FC Viitorul s-a mai despărţit de un fotbalist

ro

23 Jan, 2018 00:00 3604 Marime text
FC Viitorul şi portarul Victor Râmniceanu au ajuns la un acord privind rezilierea pe cale amiabilă a contractului, a anunţat ieri campioana României.
 
„Clubul constănţean îi mulţumeşte pentru evoluţiile în tricoul negru-albastru şi îi urează mult succes în continuare!“, a fost mesajul echipei lui Gică Hagi. În această iarnă, FC Viitorul s-a despărţit şi de golgheterul echipei, George Ţucudean (transferat la liderul actual al Ligii 1, CFR Cluj), dar şi de play-maker-ul Eric de Oliveira, ajuns la o echipă din Qatar. În schimb, au venit la echipă, până în prezent, mijlocaşul Ianis Hagi, atacantul Mihai Voduţ şi olandezul Mailson Lima Duarte Lopes (mijlocaş lateral sau atacant).
 
După plecarea lui Victor Râmniceanu, în acest moment, în cantonamentul FC Viitorul din Antalya se află portarii Arpad Tordai, Alexandru Buzbuchi şi Alexandru Şerban. Ieri, campioana României a disputat o nouă partidă de verificare în cantonamentul de la Belek, împotriva formaţiei Kapaz din Azerbaidjan. Partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1 (1-0), după un meci în care constănţenii au fost cei care au dictat ritmul jocului, dar au înscris o singură dată. Viitorul a avut primele oportunităţi prin Mladen, în minutul 6, şut puţin pe lângă poartă de la 22 de metri, iar apoi prin Dumitrescu, în minutul 21, mijlocaşul de 19 ani încercând să-l surprindă pe portarul advers cu un şut de la 45 de metri.

Kapaz a egalat cu şansă

După o primă ocazie semnată de azeri în minutul 22, Gavra a deschis scorul în minutul 29, când a reluat din 6 metri o centrare a lui Dumitrescu. Formaţia din Azerbaidjan a egalat în minutul 81, cu şansă, la una din puţinele situaţii clare pe care şi le-a creat. Au evoluat formaţiie: FC Viitorul (manager tehnic, Gheorghe Hagi) - Buzbuchi (78 Șerban) - Lima (46 Casap), Ghiţă, Horj (72 Neciu), De Nooijer - Ciobanu, Mladen, Dumitrescu - Voduţ (64 Pop), Drăguş (46 Măţan), Gavra (72 Pitu); Kapaz (antrenor, Yunis Huseynov): Litovcenko - Jalilov, Narimanov, R. Shakhrijar, A. Shakhrijar - De Souza - Zargarov, Rzajev, Manozhgaladze, Huseynov - Sadigov. Au mai intrat: Javadov, Aboullazade, Jahangirov, Sattarly, Dario.

Joi, ultimele două meciuri 

În afară de meciul cu Kapaz, FC Viitorul a mai disputat până acum în Turcia patru amicale: 0-2 cu Galatasaray Istanbul, 1-1 (Gavra) cu Skenderbeu, 1-1 (I. Hagi) cu Grasshoppers Zurich şi 4-2 (Drăguş 2, Gavra, A. Pitu) cu Luch Vladivostok. Aseară, echipa constănţeană a susţinut al doilea meci al zilei, cu FC Rostov (din Rusia), la baza sportivă a Sueno Hotel. Ultimele două dispute ale stagiului de verificare din Antalya, cu Cernomorets Odessa (Ucraina) şi Jagiellonia (Polonia), au fost programate joi, 25 ianuarie.
 
Sursa foto: Facebook (Academia Hagi) 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii