Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:23 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CVM Tomis a repetat cu Explorări Baia Mare pentru derby-ul cu Remat Zalău

ro

11 Nov, 2013 00:00 1584 Marime text
Echipa masculină de volei CVM Tomis, campioana României şi deţinătoarea Cupei, a câştigat cu 3-0 (25-18, 25-21, 25-20) meciul din etapa a cincea a Diviziei A1, jucat, sâmbătă, la Constanţa, cu Ştiinţa Explorări Baia Mare. „Am încercat mai multe formule de joc. În campionat, ne trebuie obligatoriu doi jucători români în teren, iar antrenorul şi-a permis să încerce mai multe module, cu Pavel, Began sau Stoian. A încercat pe toată lumea. Echipa este omogenă, dar trebuie să schimbăm la fiecare meci şi să le dăm şansa să joace şi altor jucători. Nu putem folosi aceeaşi formaţie şi în campionat, şi în Liga Campionilor. Chiar dacă am pierdut ultimul meci din Ligă, suntem într-o formă bună”, a declarat centrul lui CVM Tomis, Andrei Spânu. În urma acestei victorii, echipa constănţeană se află pe locul doi în clasament, cu 12 puncte, având însă un meci mai puţin decât liderul cu punctaj maxim al clasamentului, Remat Zalău.

Cele două echipe se întâlnesc însă miercuri, 13 noiembrie, la Constanţa, în runda a şasea a campionatului. „Contra lui Remat, trebuie să demonstrăm în primul rând că suntem cea mai bună formaţie din ţară. E bine ca înaintea unor partide importante să beneficiem de meciuri mai uşoare, cum a fost cel cu Explorări, în care să repetăm”, a mai spus Spânu.
În prima ligă de volei feminin, CSV 2004 Tomis Constanţa a înregistrat, sâmbătă, a şasea înfrângere din tot atâtea meciuri, cedând cu 0-3 (18-25, 13-25, 23-25) în fieful echipei Penicilina Iaşi. Constănţencele sunt pe ultimul loc în clasament (12), fără niciun punct, iar miercuri, 13 noiembrie, joacă pe teren propriu cu formaţia campioană, Ştiinţa Bacău, care ocupă ultima treaptă a podiumului, cu 15 puncte.

Sursa foto: cev.lu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii