Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:49 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa, pe podium la Câmpulung Cristian Pletea, dublu campion naţional de tineret la tenis de masă (galerie foto)

ro

22 Nov, 2016 00:00 2369 Marime text
Tenisul de masă constănţean a confirmat şi la Campionatul Naţional de tineret (sportivi de până în 21 de ani), de la Câmpulung, că are în continuare resurse. 
 
Sportivii şi sportivele de pe litoral au urcat pe podium la toate cele cinci probe, iar Cristian Pletea (LPS „Nicolae Rotaru”) a cucerit două medalii de aur, la dublu mixt (alături de Adina Diaconu, de la CSM Slatina) şi la simplu, şi una de argint, la dublu băieţi (alături de Alexandru Manole, de la CS Pristavu Câmpulung). De asemenea, Cristian s-a clasat pe locul întâi şi la Cupa României pentru juniori I, care a avut loc tot la Câmpulung.
 
Alina Zaharia (LPS „Nicolae Rotaru“) a concurat şi ea la un nivel înalt la Naţionale, devenind vicecampioană a României de două ori, la simplu şi la dublu fete (împreună cu Andreea Fistyulof, de la CSM Arad). Restul medaliilor constănţene au fost de bronz: la dublu mixt - Bogdan Postudor (CS Farul) / Mihaela Plăeaşu (LPS „Nicolae Rotaru”); la dublu băieţi - Bogdan Postudor (CS Farul) / Antonio Pletea (CS Top Star); la dublu fete - Mihaela Plăeaşu / Andreea Postudor (ambele, de la LPS „Nicolae Rotaru”); la simplu băieţi - Antonio Pletea (CS Top Star).

Sursa foto: Federaţia Română de Tenis de Masă
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii