Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:15 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Claudiu Moraru - „Fotbalişti de mare perspectivă“ Grupa 2006 deschide sezonul de primăvară la Academia Farul

ro

04 Mar, 2016 00:00 2663 Marime text
Grupa 2006 de la Academia Farul (antrenor, Claudiu Moraru) deschide oficial sezonul de primăvară pentru Academia de Fotbal Farul Constanţa. Puștii joacă pe 8 martie, pe teren propriu, cu ACS Performer, în etapa a 17 a Campionatului Județean de Juniori E.
 
„Sper ca 2016 să fie de două ori mai bun decât 2015. Ne interesează în primul rând progresul copiilor. Avem fotbaliști de mare perspectivă. În 2016, vom avea și mai multe turnee internaționale, care vor crește valoarea grupului”, a declarat Claudiu Moraru, pentru site-ul oficial al Academiei Farul.
 
Grupa 2006, care evoluează în campionat sub denumirea de FC Farul, a încheiat prima parte a sezonului pe locul 8, cu 21 de puncte, la egalitate cu ACS Performer (locul 7), și la șapte puncte de locul 4 ocupat de Luceafărul Constanța. „Putem încheia acest campionat pe locul patru. Dacă vom începe cu o victorie, vom putea apoi să începem să facem calcule. Am crescut ca joc și ca organizare în această pauză de iarnă. Acum, totul depinde să arătăm acest lucru și pe teren”, a concluzionat Claudiu Moraru, care pregăteşte următorul lot la grupa 2006: portari - Alexandru MărgaritDan Georgescu; fundași - David Popescu (căpitanul echipei), Leonard SimionTheodor Chesca, Sebastian Hampu; mijlocași - Dragoș Manole, Sezer Asan, David Mărgarit, Marius Vintilescu, Ștefan Bunescu; atacanți - David Nicolae, Dan Liboși. 
 
În acest weekend, FC Farul 2006 va juca două partide amicale. Sâmbătă, de la ora 16.00, va întâlni Academia Farul 2005 (grupa a doua), pentru ca duminică, de la ora 14.00, să întâlnească Sparta Techirghiol. Ambele partide vor avea loc pe terenul sintetic din complexul Farul.

Sursa foto: Academia Farul
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii