Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:09 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Cel mai frumos show“ Simona Halep a fost la concertul Human Nature, din Las Vegas (galerie foto)

ro

07 Mar, 2017 00:00 3114 Marime text
Ajunsă în SUA, pentru participarea la turneele de la Indian Wells şi Miami, cea mai bună jucătoare de tenis din România, constănţeanca Simona Halep, şi-a făcut timp să meargă la concertul formaţiei australiene Human Nature.
 
Sportiva a postat pe Instagram fotografii de la evenimentul desfăşurat în Las Vegas, cu mesajul „Cel mai frumos show. Sunt cea mai mare fană a voastră“. Simona Halep s-a şi pozat cu membrii trupei, Toby Allen, Michael Tierney, Andrew Tierney şi Phil Burton. La rândul lor, aceştia i-au mulţumit Simonei pentru prezenţa la concert şi i-au spus că vor să vină şi ei să o susţină la un turneu, curând. „Oricând doriţi“, a răspuns Simona.
 
Turneul Masters Series de la Indian Wells are loc în perioada 8 - 19 martie, iar în 2015 a fost câştigat de Simona Halep, care, în anul următor, s-a oprit în sferturi. Acum, ea vine după o pauză mai lungă, din pricina unei accidentări la genunchi. „Mă simt OK, eu cred că m-am recuperat, dar trebuie să văd la un meci oficial cum mă voi simţi. Înainte să plec, am făcut toate analizele, care au ieşit foarte bune, adică nu mai am nimic. Sper să fie bine. Sunt relaxată, pauza aceasta mi-a prins bine. Nu am nimic de pierdut. Am stat aproape o lună. Îmi va fi greu să reintru în ritm, dar asta trebuie să fac, asta mi-e meseria“, a declarat Simona Halep, care n-a mai susţinut un meci într-un turneu de pe 1 februarie.
 
Aflată pe locul patru în clasamentul WTA, constănţeanca spune că nu va avea presiune la cele două turnee, având în vedere că vine după o accidentare. „Tot ce îmi doresc e să pot juca, să fiu sănătoasă. Particip la două turnee importante, dar nu o să pun multă presiune pe mine, având în vedere situaţia mea. Ştiu că nu-mi va fi uşor, toate jucătoarele evoluează foarte bine încă din primul tur“, a mai spus Simona Halep.
 
Sursa foto: Instagram (Simona Halep)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii