Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:50 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Campioana Ligii a IV-a CFR Constanţa începe evoluţiile de la turneul zonal de la Buzău

ro

17 Jun, 2016 00:00 2170 Marime text


Campioana la juniori a Ligii a IV-a de fotbal a judeţului Constanţa, CFR Constanţa, începe astăzi faza de zonă a Campionatului Naţional de juniori A1. Etapa se desfăşoară la Buzău, timp de trei zile, iar cele cinci echipe participante au fost împărţite în două serii: 1 - CFR Constanţa, Venus Independenţa (campioana judeţului Călăraşi), Viitorul Însurăţei (judeţul Brăila); 2 - LPS „Mircea Eliade“ Bucureşti, LPS Buzău.
 
Astăzi, de la ora 16.00, CFR întâlneşte Independenţa, iar duminică, de la aceeaşi oră, se duelează cu echipa din Însurăţei. Adversarele formaţiei de pe litoral joacă între ele sâmbătă. În cealaltă grupă, Bucureşti şi Buzău vor juca tur-retur, astăzi şi duminică. Câştigătoarele celor două serii se întâlnesc apoi în finala turneului zonal, luni, 20 iunie, de la ora 10.00. Cine câştigă acest ultim meci de la faza de zonă va juca apoi la turneul final, la care participă patru echipe şi care a fost programat la Mogoşoaia, în perioada 22-23 iunie.
 
Campioană la pas în Liga a IV-a constănţeană, CFR este pregătită de Dumitru Faitaş, iar din lot fac parte componenţii grupei 1999 de la Academia Farul. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii