Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:01 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Belgin Hasan, fotbalist la Academia Farul, convocat la echipa naţională

ro

16 Mar, 2016 00:00 3116 Marime text


Belgin Hasan, fotbalist al grupei Under-17 de la Academia de Fotbal Farul Constanţa, a fost convocat la o selecție organizată de echipa națională Under-16, care va avea loc în perioada 22 - 23 martie, la Tg. Mureș.
 

„Este o onoare pentru noi să avem un jucător chemat la lotul național. La Academia Farul vrem să formăm jucători pentru FC Farul, dar și pentru echipele naţionale“, a declarat Bogdan Chiriță, președintele Academiei Farul, pentru site-ul oficial al AF. „Hasan este un jucător bun, cu o tehnică foarte bună, și foarte rapid. Poate deveni un jucător mare, dar mai are mult de muncă. Faptul că este în vederile lotului național ar trebui să îl motiveze“, a completat Gabriel Șimu, antrenorul lui Belgin Hasan la grupa U-17.


Jucătorul evoluează ca atacant, iar în ultimul meci al echipei sale, din Liga Elitelor, 2-3 la Constanţa cu Juventus Bucureşti, a marcat un gol.
 
Reprezentativa juniorilor născuți în anul 2000, antrenată de Gabriel Manolache, se pregătește pentru debutul în calificările pentru Campionatul European sub 17 ani din 2017, din toamnă. În perioada 25 - 30 octombrie, tricolorii vor întâlni, pe teren propriu, Anglia, Austria și Azerbaijan în grupa de calificare la Turneul de Elită. Merg mai departe în faza următoare primele două clasate din fiecare grupă, alături de cele mai bune cinci ocupante ale locurilor trei din totalul de 13 grupe.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii