Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:27 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alexandru Bologa, la Naţională Două întâlniri Constanţa - Bacău, la handbal, sâmbătă, în Sala Sporturilor

ro

17 Oct, 2015 00:00 3237 Marime text
Sala Sporturilor din Constanţa va găzdui, sâmbătă şi duminică, trei meciuri oficiale de handbal din Divizia A. Liderul Seriei A din întrecerea masculină, HC Dobrogea Sud, care are 18 puncte (şase victorii din şase meciuri), întâlneşte sâmbătă, în etapa a şaptea a campionatului, de la ora 11.00, a treia clasată, cu 16 puncte, Ştiinţa Municipal Bacău. După acest meci, de la ora 13.30, este programată partida feminină din etapa a şasea a Diviziei A CSU Neptun Constanţa (locul 9, fără niciun punct) - Ştiinţa Bacău (locul 5, cu 9 puncte).
 
A doua echipă masculină de handbal a Constanţei, HC Farul (locul 7, cu 9 puncte), joacă în etapa a şaptea tot la Constanţa, duminică, 18 octombrie, de la ora 13.00, cu HC Buzău 2012 (locul 2, cu 18 puncte). În deschiderea acestei partide, de la ora 11.00, va avea loc întâlnirea HC Farul - CSS Medgidia, din Campionatul Naţional de juniori II.
 
După extrema dreapta Laurenţiu Toma, convocat la reprezentativa de seniori a României, HC Dobrogea Sud are un alt handbalist care va merge la un lot al României. E vorba de interul stânga Alexandru Bologa, chemat la Naţionala de tineret, pentru un stagiu de pregătire şi meciuri amicale. Convocarea e pentru 24 octombrie, la ora 12.00, la Chiajna. Perioada de pregătire se va încheia cu trei dispute de verificare, pe 30 octombrie, 31 octombrie şi 1 noiembrie, pe teren propriu, cu Portugalia, apoi tricolorii se deplasează în Austria, pentru un turneu la care mai participă ţara gazdă şi Slovenia.

Sursa foto: Facebook (Handbal Club Dobrogea Sud)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii