Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:59 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tratament prin zâmbete, de 1 Iunie Arimex Comexim 2000 SRL a oferit micilor pacienţi surprize de neuitat şi multă voie bună (galerie foto)

ro

02 Jun, 2014 00:00 1994 Marime text
Un iepuraş, un clovn şi un spiriduş au fost, ieri, musafirii copiilor internaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă şi la Spitalul Municipal de Boli Infecţioase din Constanţa. Micuţii pacienţi, 120 la număr, au sărbătorit, împreună cu personajele îndrăgite, Ziua Internaţională a Copilului.

Surpriza a fost pregătită de societatea Arimex Comexim 2000 SRL, cea care are grijă de hrana zilnică a pacienţilor de la cele două unităţi sanitare constănţene. Clovnul Cristi, spiriduşul Alex şi iepuraşul Ciprian au dăruit tuturor copiilor coifuri, trompete, suflători muzicale, nasuri de clovn şi baloane cu heliu în forma de inimioară. Bucuria copiilor a fost fără margini, iar scamatoriile celor trei personaje i-au făcut să râdă şi să uite de suferinţă. Şi, ca ziua să fie cu adevărată una a bucuriei şi a fericirii, toţi copiii au primit de la cei doi maeştri ai distracţiei pachete cu jucării, pufuleţi, banane, portocale, mere, acadele, napolitane şi cornuri cu ciocolată. În plus, pentru a le face mai plăcută şederea în spital, clovnii le-au împărţit celor mici creioane colorate şi cărţi de colorat cu tematică religioasă. „În fiecare an, încercăm ca, de Ziua Internaţională a Copilului, să aducem zâmbetul pe faţa micuţilor pacienţi, cu diferite surprize şi daruri, pe care le primesc de la personajele îndrăgite“, a declarat Petre Preda, administratorul societăţii Arimex Comexim 2000 SRL.

Meniu special pentru copii

De 1 Iunie, societatea Arimex Comexim 2000 a pregătit pentru micii pacienţi internaţi în cele două unităţi sanitare un meniu delicios. Astfel, copiii s-au delectat cu supă de pasăre cu tăiţei de casă, escalop de porc cu ciuperci şi pilaf cu legume, prăjitură, cartofi gratinaţi cu brânză şi friptură de pui la cuptor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii