Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:32 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Suită de evenimente la CCINA Constanţa. La start, Târgul de Mărţişor, urmat de TINIMTEX

ro

21 Feb, 2017 00:00 4681 Marime text
Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa da startul unei suite de târguri, la care sunt aşteptaţi constănţenii şi nu numai.
 
Primul eveniment, care va începe la 17 februarie, este Târgul de Mărţişor, găzduit până pe 8 martie de Vivo! Constanţa. Ulterior, între 22 şi 26 februarie, va avea loc ediţia a 69-a a Târgului Naţional de Îmbrăcăminte şi Încălţăminte TINIMTEX, găzduit de Pavilionul Expoziţional Mamaia.
 
Timp de patru zile, între 2 şi 5 martie, se va desfăşura Salonul Dotări Hoteliere şi Alimentaţie Publică, ajuns la ediţia a XV-a. La Pavilionul Expoziţional Mamaia vor fi expuse zeci de echipamente, materiale şi mobilier pentru hoteluri şi restaurante. Tot la Pavilionul Expoziţional Mamaia, între 2 şi 5 martie, va avea loc cea de-a VI-a ediţie a Târgului de Mobilă - Totul pentru Casă şi Familie, Salonul de Mobilă şi Salonul de Finanţări şi Asigurări.
 
Nu au fost uitaţi nici viitorii miri. CCINA Constanţa, în colaborare cu Ghidul Miresei, va organiza şi desfăşura între 17 şi 19 martie Târgul Pentru Nunţi, ajuns la cea de-a XIV-a ediţie. Salonul specializat pe articole şi servicii pentru nunţi şi ocazii speciale va fi găzduit, de asemenea, de Pavilionul Expoziţional Mamaia. CCINA invită constănţenii la Târgul de Cadouri de Paşte - TINIMTEX. Evenimentul se va desfăşura între 22 şi 26 martie, la Pavilionul Expoziţional Mamaia.

 Circa 200 de firme, producători şi comercianţi la TINIMTEX 

Târgul Naţional de Îmbrăcăminte şi Încălţăminte - TINIMTEX a ajuns la cea de-a 69-a ediţie. „Cel mai mare eveniment de profil din ţară în domeniul industriei uşoare, cu tradiţie pentru zona Dobrogea, se va desfăşura la Pavilionul Expoziţional şi la Centrul de Afaceri Eurolitoral din staţiunea Mamaia. Evenimentul reuneşte circa 200 de firme, producători şi comercianţi de îmbrăcăminte şi încălţăminte din întreaga ţara, majoritatea acestora fiind participanţi fideli ai acestui eveniment.
 
„Numărul mare de expozanţi şi suprafaţa ocupată demonstrează faptul că TINIMTEX se bucură de notorietate pe piaţa expoziţiilor de profil şi reprezintă un eveniment de amplu interes pentru participanţi. În cadrul TINIMTEX, producătorii ce prezintă la fiecare ediţie colecţii noi şi diversificate au, pe de o parte, prilejul de a întâlni comercianţii din domeniu, iar pe de altă parte, iau contact direct cu publicul larg interesat de acest segment de piaţă“, a declarat Dănuţ Jugănaru, directorul CCINA Constanţa.
 
CCINA Constanţa îşi concentrează cu succes eforturile în atragerea de noi firme participante, astfel încât, şi la ediţia din luna februarie a TINIMTEX, 8% din totalul firmelor prezente la târg se află la prima participare. Din totalul participanţilor, 70% sunt producători, iar 30% - comercianţi. Ponderea firmelor pe judeţe este următoarea: Bucureşti - 25%, Constanţa - 18%, Braşov - 12%, Iaşi - 8%, Neamţ - 5%, Arad - 5%, Argeş - 5%, Suceava - 4%, Brăila - 3%, Timişoara - 3%, Tărgu Mureş - 3%, Bistriţa - 3%, Bacău - 3%, Sibiu - 3%.
 
Ediţia din luna februarie a TINIMTEX deschide sezonul cumpărăturilor din această primăvară, expozanţii prezenţi la târg propunând publicului constănţean o ofertă extrem de variată, menită să satisfacă toate gusturile, atât din punctul de vedere al calităţii produselor expuse, cât şi din perspectiva preţurilor atractive pentru cumpărători.
 
Programul de vizitare este următorul: în perioada 22 - 25 februarie, în intervalul orar 10.00 - 19.00, iar duminică, 26 februarie, între 10.00 şi 16.00.

Două evenimente dedicate sectorului HoReCa şi designului interior

CCINA, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Constanţa, organizează, în perioada 2-5 martie 2017, la Pavilionul Expoziţional, două evenimente dedicate sectorului HoReCa şi designului interior: Salonul de Dotări Hoteliere şi Alimentaţie Publică - Litoral 2017, ajuns în acest an la Ediţia a XV-a, şi cea de-a VI-a ediţie a Târgului de Mobilă. Tematicile celor două expoziţii se completează reciproc, specialiştii şi vizitatorii având posibilitatea de a se bucura de un eveniment unitar, menit să răspundă în mod eficient celor mai diverse solicitări.
 
Bucurându-se de un real succes în cadrul ediţiilor anterioare, Salonul de Dotări Hoteliere şi Alimentaţie Publică - Litoral 2017 este singurul eveniment de acest profil din Constanţa, ce reuneşte cei mai importanţi furnizori de servicii şi dotări specifice pentru industria HoReCa. Având în vedere că pe Litoralul Românesc al Mării Negre este concentrat cel mai mare număr de unităţi hoteliere şi de alimentaţie publică din ţară, Salonul de Dotări Hoteliere şi Alimentaţie Publică - Litoral 2017, organizat de CCINA Constanţa, prin societatea sa, Expolitoral SRL, creează cadrul necesar dialogului de afaceri, facilitând, astfel, noi oportunităţi de afaceri, prin conectarea directă dintre ofertă şi cerere, oferind şi posibilitatea dezvoltării imaginii companiilor din sectorul HoReCa, prin prezentarea de noi produse şi servicii.
 
Evenimentul se bucură de o largă vizibilitate şi are avantajul de a fi organizat în cea mai potrivită perioadă anuală, la începutul pregătirilor pentru sezonul estival. Tematica extrem de diversificată a salonului cuprinde tendinţe în premieră şi propune o gamă completă de produse şi servicii în domeniul HoReCa: mobilier şi echipamente profesionale pentru hoteluri, restaurante, bucătării, laboratoare, spălătorii; echipamente şi produse pentru curăţenie şi igienizare; mobilier pentru săli de conferinţă, cinema, amfiteatru; echipamente pentru spălătorie de rufe; echipamente şi instalaţii frigorifice, de încălzire, ventilaţie, climatizarea aerului, instalaţii termice; lenjerie, vestimentaţie specifică pentru personal, dotări diverse, veselă şi sticlărie profesională; automate pentru cafea, băuturi calde, sisteme de dozare; instalaţii sanitare şi accesorii, corpuri de iluminat; produse pentru finisaje, decoraţiuni interioare şi exterioare; proiecte la cheie pentru realizare şi dotare completă pentru hotel, pensiune, restaurant, bar, piscină şi SPA & wellness; signalectică hotelieră; produse alimentare şi nealimentare; dotări specifice şi aparatură specializată pentru cabinete cosmetice, de coafură şi săli de fitness din incinta hotelurilor; materiale specifice pentru piscine interioare şi exterioare.

Mobilă pentru toate gusturile 

În completarea tematicii propuse de Salonul de Dotări Hoteliere şi Alimentaţie Publică - litoral 2017, CCINA Constanţa organizează cea de-a şasea ediţie a Târgului de Mobilă, ce reprezintă o invitaţie adresată publicului care doreşte să ofere stil modului şi spaţiului de viaţă. Deschis atât specialiştilor, cât şi publicului larg, târgul constituie o provocare pentru opţiunea între clasic şi contemporan, între emoţia interioarelor tradiţionale şi confortul celor cu design modern şi funcţional.
 
Inovaţia, culoarea, funcţionalitatea şi, nu în ultimul rând, raportul calitate - preţ au devenit, şi pentru cumpărătorul din România, criterii importante în viaţa de zi cu zi. În consecinţă, producătorii şi distribuitorii din România vor fi prezenţi la Târgul de Mobilă cu oferte adaptate gustului şi posibilităţilor financiare ale diverselor segmente de cumpărători. Tematica evenimentului este extrem de diversă şi include o gamă largă de produse, de la mobilierul clasic, până la variantele moderne, pentru casă, birouri şi spaţii comerciale, alături de cele mai inovatoare oferte de decoraţiuni interioare. La cele două manifestări expoziţionale, vor participa 30 de firme expozante, pe o suprafaţă desfăşurată de până la 2.000 mp. Saloanele vor fi deschise publicului timp de patru zile, de miercuri până duminică, având următorul program: în perioada 2 - 4 martie, între orele 10.00 şi 18.00, iar pe 5 martie, între 10.00 şi 16.00.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii