Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:13 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Săptămâna Şcoala altfel Elevii Şcolii Tudor Arghezi din Năvodari, în vizită în redacţia ZIUA de Constanţa (galerie foto)

ro

04 Apr, 2013 00:00 4510 Marime text
Un grup de elevi ai Şcolii Gimnaziale „Tudor Arghezi” din Năvodari au vizitat, ieri, redacţia cotidianului ZIUA de Constanţa. Acţiunea se înscrie în programul  „Să ştii mai multe, să fii mai bun!” ediţia 2013 (cunoscut sub numele „Săptămâna Şcoala altfel”), desfăşurat în perioada 1 - 5 aprilie, program ce constă în derularea, la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ, a unui orar special format din activităţi cu caracter non-formal. Este vorba despre vizite la muzee, instituţii publice şi redacţii de ziare şi televiziuni şi excursii.
Aflaţi în clasa a opta, elevii de la Şcoala Gimnazială „Tudor Arghezi” din Năvodari au fost însoţiţi, în vizita din redacţia ZIUA de Constanţa, de  profesoara de limba şi literatura română, Ildiko Strâmboaia. Elevii au aflat ce înseamnă munca în echipă în redacţia unui ziar, ce presupune meseria de ziarist, care sunt provocările acestei profesii, dar şi cum lucrează un tehnoredactor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii