Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:17 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăvara a venit cu un şir de proiecte Termica Distribuţie Năvodari a început plombarea drumurilor

ro

25 Mar, 2014 00:00 3054 Marime text
Odată cu venirea primăverii, societatea Termica Distribuţie Năvodari continuă în forţă lucrările la infrastructura oraşului.
 
Străzi lărgite, spaţii verzi, noi locuri de parcare, reţea de iluminat stradal, locuri de joacă pentru copii şi reţea de canalizare sunt doar câteva dintre proiectele la care lucrează angajaţii societăţii şi în acest an. „Acum, lucrăm la plombarea gropilor apărute în carosabil. Am început cu bulevardul Năvodari şi vom continua cu toate străzile din oraş“, a declarat Alexandru Manu, directorul Termica Distribuţie Năvodari. Acesta a mai adăugat că deja au fost demarate lucrările de reabilitare a infrastructurii pe strada Liniştii din oraş. Potrivit directorului Alexandru Manu, aici vor fi executate lucrări de asfaltare, vor fi refăcute bordurile şi trotuarele.

De asemenea, la intrarea pe stradă va fi amenajat un parc, pe o suprafaţă de 500 de metri pătraţi, unde va fi amplasat mobilier urban şi vor fi plantate flori. O altă lucrare demarată de SC Termica Distribuţie Năvodari presupune pregătirea zonei R7, pe strada Rândunelelor, pentru amenajarea unei parcări, care va avea 70 de locuri. Şi, nu în ultimul rând, cei care locuiesc pe strada Liniştii vor beneficia de o reţea de canalizare. „Lucrăm la proiect şi, cât de curând, vom începe lucrările la reţeaua de canalizare de pe strada Liniştii“, a mai adăugat directorul SC Termica Distribuţie Năvodari.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • marcel 25 Mar, 2014 08:57 in depozit 10 nu faceti nimic?macar un parc pentru copiii care locuiesc acolo.sunt foarte multi.