Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:50 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Predare de ştafetă Oscar Beneş l-a înlocuit pe Marcel Dragu, care a decis să se retragă

ro

08 Mar, 2014 00:00 2855 Marime text
Sala „Remus Opreanu” a Prefecturii Constanţa a găzduit ieri, Conferinţa Judeţeană a Asociaţiilor de Proprietari. Pentru ca ieri a fost ales noul preşedinte, în locul lui Marcel Dragu, conferinţa a fost „condimentată” cu aplauze, laude şi emoţii.
 
Pe ordinea de zi au fost incluse următoarele puncte: darea de seamă privind activitatea Uniunii şi a Consiliului director pentru anul 2013, execuţia bugetară, execuţia bugetară pe anul 2013, raportul comisii de cenzori, bugetul de venituri şi cheltuieli pe anul 2014. Cel mai important punct a fost alegerea noului preşedinte al Uniunii, după ce Marcel Dragu şi-a anunţat retragerea din funcţie. „După ani de zile suportaţi în atmosfera asociaţiilor de proprietari am hotărât să mă retrag din viaţa publică. Privind în urmă afirm că am creat un sistem care va funcţiona şi fără mine. Tot ce am făcut pentru asociaţiile de proprietari, am făcut din convingere, din plăcerea de a fi util Constanţei. Daţi afară şi din ultimul sediul închiriat, am determinat cumpărarea şi amenajarea actualului sediu, în Jupiter 11. Retragerea mea a fost planificată cu vârsta dar şi determinată de nemulţumiri care mi-au ros sănătatea”, le-a transmis celor prezenţi Marcel Dragu, care a fost preşedintele UJAP Constanţa din anul 2000. Preşedintele Ligii Habitat, Mihai Mereuţă, i-a înmânat lui Marcel Dragu o distincţie de excelenţă, precizând că „UJAP Constanţa este printre singurele filiale judeţene afiliate Ligii Habitat care au sediu propriu.

Aveţi cea mai puternică organizaţie din ţară. Singura care are acoperire în tot judeţul”, a precizat Mihai Mereuţă. Participanţii la Conferinţa Judeţeană au decis să-i ofere lui Marcel Dragu titlul de „preşedinte de onoare” al UJAP Constanţa. În locul lui Marcel Dragu, Consiliul Director l-a propus pe Oscar Beneş, care a fost votat în unanimitate. Prim vicepreşedinte a fost ales Constantin Gâdei, iar cei doi vicepreşedinţi - Florica Ganea şi Hârsescu Ioachim Vasile.
 
Noul preşedinte ales, Oscar Beneş, a promis că va continua cele începute de predecesorul său. „Îmi doresc unitate în diversitate şi extinderea acestei uniuni”, a subliniat Oscar Beneş. Reamintim că acesta a ocupat şi funcţia de director executiv al Casei Judeţene de Pensi Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii