Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:06 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Două sute de concurenţi Concursul Educaţie pentru Sănătate, la cea de-a III ediţie

ro

04 Apr, 2013 00:00 3390 Marime text
Colegiul Naţional de Arte Regina Maria, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa şi Direcţia de Sănătate Publică Judeţeană Constanţa, organizează, astăzi, cea de-a III ediţie a Concursului Educaţie pentru Sănătate în Învăţământul Primar. Partenerii proiectului sunt cadrele didactice de la Şcolile Gimnaziale Mihai Viteazul şi Gheorghe Ţiţeica, precum şi CJRAE Constanţa.

În acest an s-au înscris peste 200 de elevi din clasele I-IV din şcolile municipiului şi judeţului Constanţa, pregătiţi de cadre didactice pentru a răspunde problemelor formulate de către dr. Loti Popescu, master European Promovarea Sănătăţii şi Educaţie pentru Sănătate, DSPJ Constanţa.
Astfel, elevii din clasa I vor avea de realizat un colaj cu tema „Sănătatea mea –d eterminată de stilul meu de viaţă”, iar elevii claselor II-IV vor avea de răspuns la 2-4 întrebări şi de realizat subiectul de creaţie. Rezultatele concursului se vor afişa la sediul CNA Regina Maria în ziua desfăşurării evenimentului, elevii cu cele mai bune rezultate urmând să primească diplome şi premii  în cadrul unei festivităţi organizate de iniţiatorii concursului. Concomitent cu desfăşurarea concursului, în sala Sergiu Celibidache a colegiului va avea loc un Concert educativ, prezentat de către elevii şi profesorii instituţiei gazdă şi oferit părinţilor care însoţesc copiii la concurs, cadrelor didactice, elevilor şi iubitorilor de muzică. Au răspuns invitaţiei colegiului la spectacol peste 100 de elevi de la Şcoala Gimnazială I.L. Caragiale din Medgidia şi 60 de elevi de la Liceul Teoretic Traian, parteneri constanţi ai şcolii iniţiatoare a evenimentului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii