Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:50 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noile declaraţii de avere ale aleşilor din CJC Pentru prima oară, doctorul Nicolae Ciucă îşi declară agoniseala şi interesele (documente)

ro

21 Jun, 2014 00:00 2696 Marime text
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, dar şi funcţionarii publici aveau obligaţia ca, până la data de 15 iunie, să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere aferente anului 2013.
Pe site-ul Consiliului Judeţean Constanţa au început, conform literei legii, să fie încărcate declaraţiile de avere şi de interese ale consilierilor judeţeni aferente anului fiscal încheiat. Redacţia cotidianului ZIUA de Constanţa va prezenta în fiecare zi averea şi interesele declarate de aleşii judeţeni.

Nicolae Ciucă ocupă funcţia de consilier judeţean din luna mai a acestui an, atunci când a intrat în CJC după demisia Corinei Gheorghe, fiind membru supleant pe lista PDL. Ultima dată când s-a mai aflat în atenţia opiniei publice a fost în anul 2011, când a candidat contra lui Mircea Banias, Paul Brânză şi Gigi Chiru la conducerea PDL Constanţa, cel din urmă fiind atunci desemnat câştigător. Până anul acesta, demnitarul nu a mai ocupat funcţii publice care să presupună declararea averilor și a intereselor. Alesul judeţean declară că deţine, din anul 1972, împreună cu soţia, un apartament în suprafaţă de 68 de metri pătraţi în Constanţa. Nu deţine terenuri sau bunuri mobile şi nici active financiare mai mari de 5.000 de euro nu sunt menţionate în declaraţia sa de avere. Democrat-liberalul nu are bijuterii sub formă de metale preţioase, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro. De asemenea, el nu are conturi şi depozite bancare, nici plasamente şi investiţii directe. Atât el cât şi soţia sa declară doar venituri din pensii, iar valoarea anuală a venitului realizat de la Casa de Pensii de Nicolae Ciucă este de19.524 de lei.

Declară, în schimb, că este „membru în Asociaţia Parazitologilor, preşedintele Biroului Permanent Judeţean (BPJ) pensionari din cadrul PDL Constanţa şi vicepreşedinte al Biroului Permanent Naţional (BPN) pensionari şi vârsta a III-a pentru regiunea Sud-Est“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii