Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:48 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE TEXT Ludovic Orban, candidat la funcția de președinte al PNL, se află la Constanţa (galerie foto)

ro

27 May, 2017 12:46 3558 Marime text
La această oră, Ludovic Orban, candidat la funcția de președinte al Partidului Național Liberal (PNL), susține o conferință de presă la Constanța.

Orban le-a mulţumit liberalilor de la Constanţa pentru votul consultativ de susţinere a candidaturii sale. Preşedintele filialei a semnat moţiunea sa.

De menţionat că Orban se află pentru a doua oară la Constanţa în contextul campaniei interne pentru Congresul din 17 iunie.

Mai devreme, în cadrul CDJ al PNL a prezentat moţiunea liberalilor constănţeni, a purtat discuţii cu primarii şi membrii de partid.                      

Dezbaterea internă s-a axat şi pe ideea de egalitatea de şanse şi familie. S-a vorbit despre gestiunea carierei în partid, investiţia în instruirea tinerilor, Orban fiind cunoscut ca un susţinător al tinerilor şi un apropiat al organizaţiilor de tineret.

„PNL are nevoie de lideri, spune Orban, „care să dea o direcţie bună pentru partid”.

„PNL are nevoie de democraţie internă, pentru ca deciziile să nu se mai ia în spatele uşilor închise de la Bucureşti”, precizează acesta.

Atât Orban, cât şi preşedintele organizaţiei judeţene, Bogdan Huţucă, susţin că, în perspectivele viitoarelor alegeri, PNL are nevoie de reconstrucţie, iar conducerea partidului, care va fi aleasă pe 17 iunie, trebuie să crească scorul PNL, ca să ajute şi candidaţii din teritorii la viitoarele alegeri locale.

„După ce PNL va fi condus de mine, PSD trebuie să ştie că va avea în noi un adversar cinstit, că nu vom face compromisuri, dar şi că nu vor mai avea coadă în PNL", spune Orban, întrebat cum se va poziţiona PNL după congres faţă de partidul aflat la guvernare.


În altă ordine de idei, Orban îl aşteaptă pe Huţucă să se decidă dacă vrea să facă parte din echipa de conducere a PNL la nivel naţional, dacă va câştiga funcţia de preşedinte PNL. Huţucă spune că vrea să fie membru în Biroul Politic Naţional, să sprijine, dar nu vrea funcţie de vicepreşedinte.

De precizat că, pe 5-6 iunie, îşi va prezenta moţiunea Cristian Buşoi, iar pe 13 iunie, Viorel Cataramă.



Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii