Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:10 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Chiru are un contracandidat în alegerile pentru noul Birou Permanent Naţional al PDL

ro

06 Apr, 2013 00:00 1872 Marime text
Alegerile pentru noul Birou Permanent Naţional (BPN) al PDL au loc astăzi, la Palatul Parlamentului. La eveniment vor participa 700 de membri, dintre care 379 sunt de drept, ceilalţi fiind desemnaţi în funcţie de rezultatele electorale ale fiecărei organizaţii judeţene.

Senatorul Gigi Chiru, preşedintele Organizaţiei Judeţene a PDL Constanţa, va candida, aşa cum am anunţat în ediţiile trecute, pentru o funcţie centrală în cadrul noului BPN. Este vorba despre funcţia de secretar regional pe zona de sud-est, zonă ce cuprinde judeţele Constanţa, Brăila, Galaţi, Tulcea, Buzău şi Vrancea. Pentru funcţia de vicepreşedinte regional al acestei zone candidează deputatul Cezar Preda.

Revenind însă la funcţia de secretar regional pe care Gigi Chiru speră să o ocupe în BPN, trebuie menţionat că democrat liberalul constănţean are un contracandidat. Este vorba despre Florin Mihail Secară, deputat PDL de Vrancea, vicepreşedintele Comisiei de afaceri europene din Camera Deputaţilor. Chiru susţine însă că nu-şi face probleme în ceea ce priveşte câştigarea acestei funcţii şi consideră că are 90% şanse de reuşită.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii