Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:57 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Candidat „războinic şi hotărât“ la un mandat în Parlamentul European Gheorghe Slabu speră ca PP-DD să obţină peste 17% la scrutinul din 25 mai

ro

15 May, 2014 00:00 2319 Marime text
Gheorghe Slabu, liderul Organizaţiei Judeţene a PP-DD Constanţa, mărturiseşte că speră ca partidul său să obţină, la europarlamentarele din 25 mai, un scor cel puţin la fel de bun precum cel înregistrat la ultimele alegeri generale, atunci când formaţiunea condusă de Dan Diaconescu a scos 17%. Actual consilier judeţean, Gică Slabu este candidatul PP-DD de pe poziţia 7 la scrutinul pentru Parlamentul European. „Semnalele din teritoriu ne dau speranţe că PP-DD poate trimite în Parlamentul European cinci, chiar şapte reprezentanţi. Suntem deci optimişti“, declară Slabu.
Preşedintele PP-DD Constanţa a declarat că mandatul de deputat european este tentant, dar şi că viitorii europarlamentari români au „obligaţia morală de a face pentru ţară mai mult decât au făcut predecesorii lor, mulţi dintre ei plecaţi la Bruxelles doar pentru shopping“. „Sunt pregătit şi hotărât să câştigăm tot atât cât am luat la parlamentare, dacă nu chiar 20%. Ştiu că suntem îndrăzneţi, poate obraznici, în actuala conjunctură politică. Dar suntem războinici şi încrezători“, a subliniat Gheorghe Slabu.
Aspirantul constănţean la un mandat în PE îşi face campanie atât în judeţul Constanţa, cât şi în judeţul Tulcea. În acest sens, Slabu s-a deplasat, săptămâna trecută, în judeţul şi în municipiul Constanţa, pentru a sta de vorbă cu oamenii, respectând întocmai modelul caravanei cu dedemobilul, impus de Dan Diaconescu, preşedintele PP-DD. Astfel de acţiuni vor fi derulate, potrivit spuselor lui Slabu, până la sfârşitul campaniei electorale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ica 16 May, 2014 16:12 la cat bine faci sarmanilor, nea Gica, e pacat sa lipsesti din PE
  • justin 16 May, 2014 16:08 cu europarlamentari ca G.Slabu, constantean cu conduita ireprosabila, glasul poporului va avea rezonanta in Parlamentul European.
  • justin 16 May, 2014 16:07 cu europarlamentari ca G.Slabu, constantean cu conduita ireprosabila, glasul poporului va avea rezonanta in Parlamentul European.
  • Gabi 15 May, 2014 15:50 Da! Interesele tarii ii indeamna sa candideze. Nicidecum privilegiile aiuritoare de care ar putea beneficia.