Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:30 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aurelian Pavelescu - „Chesoi este omul lui Mazăre”. Cum răspunde primarul Constanței

ro

24 Mar, 2014 00:00 2374 Marime text
Aurelian Pavelescu a fost prezent, la finalul săptămânii trecute, la Constanța, pentru a participa la Reuniunea regională a organizațiilor PNȚCD din județ. În acest context, Pavelescu l-a criticat dur pe Tudorel Chesoi, președintele Organizației Județene a PNȚCD Constanța, pe care l-a numit „omul lui Mazăre”. „Aici, la Constanța, este o situație cu totul nemaiîntâlnită: un domn Chesoi a nenorocit, a distrus organizația. A făcut de rușine partidul ani și ani de zile”, a declarat liderul țărănist. Aurelian Pavelescu a menționat, de asemenea, că Tudorel Chesoi a ajuns consilier în Consiliul Local Municipal Constanța doar datorită negocierilor pe care el, Pavelescu, le-ar fi făcut personal cu PDL-ul, pentru alegerile locale din 2012.
 
„Mazăre și consilierii PSD nu vor să-i retragă sprijinul”
 
Liderul țărănist a ținut să precizeze că în urmă cu aproximativ patru luni i-a trimis primarului Constanței, Radu Mazăre, o scrisoare prin intermediul căreia îi aduce la cunoștință faptul că PNȚCD i-a retras sprijinul politic lui Chesoi și că, prin urmare, se impune excluderea acestuia din Consiliul Local Constanța. „Am și făcut o cerere pentru retragerea sprijinului, dar domnia sa (n.r. Tudorel Chesoi) este omul lui Mazăre. Or, aici, în republica Mazăre, Mazăre a crezut și a și reușit mult timp să-și subordoneze PNȚCD-ul, făcând favoruri unor asemenea persoane. Mazăre și consilierii PSD nu vor să-i retragă sprijinul lui Chesoi”, a explicat Aurelian Pavelescu.
 
„Nu mă voi lăsa învins”
 
În replică, Tudorel Chesoi a declarat că nu are cunoștință de o scrisoare privind retragerea sprijinului politic care să îi fi fost trimisă primarului Mazăre. „În primul rând, nu am cunoștință de această scrisoare. Apoi, nu mă miră că domnul Pavelescu mai vrea să scoată un țărănist din administrația locală. PNȚCD are, la nivelul județului, zece consilier locali, deși partidul a avut un scor foarte mic. În spatele acestor rezultate stă însă munca organizației din Constanța. Astăzi mă opun direcției în care este condus PNȚCD-ul, pentru că el nu este condus pe linia tradițională a înaintașilor noștri, Iuliu Maniu, Corneliu Coposu și Ion Rațiu. Nu mă voi lăsa niciodată învins de un domn care conduce abuziv (n.r. Aurelian Pavelescu)”, susține consilierul local PNȚCD, Tudorel Chesoi.
 
„Cine e Pavelescu?”
 
Nu în ultimul rând, i-am solicitat un punct de vedere și primarului municipiului Constanța, social-democratul Radu Mazăre, căci el este cel despre care Pavelescu spune că l-ar susține pe Chesoi în Consiliul Local Constanța. La întrebările pe acest subiect, edilul-șef al Constanței a răspuns în stilul deja consacrat: „Cine e Pavelescu?”.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii