Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:47 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial de la procurori despre cum au ajuns oamenii legii de la o tâlhărie la o tranzacţie uriaşă cu medicamente oncologice

ro

22 Feb, 2017 18:06 2668 Marime text
Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 au dispus, ieri, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de Andrei Gabriel Dulcă, Viorel Nicolae şi Iulian Gafton sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tălhărie calificată, lipsire de libertate în mod ilegal și tulburarea ordinii și liniștii publice; Liviu Nicolae, Iulian Drăgan, Laurențiu Covătaru, Mario Ciurea și Marian Pârvu pentru complicitate la infracțiunea de loviri sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice şi complicitate la lipsire de libertate în mod ilegal.
 
Față de aceștia s-a dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.
 
„În cursul zilei de astăzi, 22 februarie 2017, inculpaţii Dulcă Andrei Gabriel, Nicolae Viorel şi Gafton Iulian au fost prezentaţi cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Sectorului 4, care a admis cererea şi a dispus emiterea unor mandate de arestare preventivă pe numele acestora pentru o perioadă de 30 de zile.
 
Din referatul cu propunere de arestare preventivă au rezultat următoarele:
 
În ziua de 18 decembrie 2016, la ora 18.45, în timp ce se aflau în zona Bd. Gheorghe Șincai din capitală, inculpaţii Dulcă Andrei Gabriel, Gafton Iulian și Nicolae Liviu, utilizând o bâtă din lemn de tip basebal, au deposedat prin violență persoana vătămată de mai multe bunuri (două telefoane mobile, suma de 3200 de lei, o geacă și o șapcă). Ulterior, aceștia, împreună cu inculpaţii Ciurea Mario, Pârvu Marian, Drăgan Iulian, Covătaru Laurențiu, Nicolae Viorel și alte cinci persoane, au lipsit-o de libertate în mod ilegal pe aceeași persoană vătămată, transportând-o cu un autoturism împotriva voinței sale.
 
Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi în vederea stabilirii răspunderii judiciare.
 
Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”.


Citește și

Cum a ajuns Poliţia de la o tâlhărie la o tranzacţie uriaşă cu medicamente oncologice


Sursa foto: romaniatv.net
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii