Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:29 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Profesorii din Constanţa, invitaţi să participe la elaborarea programelor şcolare pentru gimnaziu

ro

12 Apr, 2016 00:00 2021 Marime text
Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice organizează selecţia profesorilor în vederea constituirii grupurilor de lucru pentru elaborarea curriculumului pentru disciplinele / domeniile de studiu obligatorii din învăţământul gimnazial.

Profesorii selectaţi vor desfăşura activităţile de proiectare a programelor şcolare pentru gimnaziu. Grupurile de lucru corespunzătoare disciplinelor / domeniilor de studiu vor fi formate din câte 15 cadre didactice de specialitate din învăţământul preuniversitar care deţin cel puţin gradul didactic II şi din cadre didactice de specialitate din învăţământul universitar.
 
Candidaţii se pot înscrie până pe data de 4 mai. Evaluarea portofoliilor profesionale şi a proiectelor inovatoare de programă şcolară este programată pentru perioada 5 - 15 mai. Componenţa grupurilor de lucru va fi publicată pe data de 20 mai. Grupurile de lucru corespunzătoare disciplinelor / domeniilor de studiu vor fi formate din câte 15 cadre didactice de specialitate din învăţământul preuniversitar care deţin cel puţin gradul didactic II şi din cadre didactice de specialitate din învăţământul universitar.
În ceea ce priveşte criteriile de selecţie, vor fi luate în considerare portofoliul profesional al candidatului şi proiectul inovator de programă şcolară pentru un curs obligatoriu la nivelul disciplinei / cursului, realizat schematic, pentru un singur an de studiu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii