Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:58 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministerul Educaţiei Naţionale a semnat ordinul Sorin Rugină, „uns“ oficial în funcţia de rector al Universităţii „Ovidius“

ro

20 Jun, 2014 00:00 3460 Marime text
La mai mult de o lună de când prof. univ. dr. Sorin Rugină a fost ales de către corpul profesoral, prin vot liber şi universal, rector al Universităţii „Ovidius“, ieri, Ministerul Educaţiei Naţionale a trimis şi ordinul de numire în funcţie. Astfel, începând cu data de 19 iunie, prof. univ. dr. Sorin Rugină este, oficial, rector al Universităţii „Ovidius“ din Constanţa.

Reamintim că la scrutinul din 12 mai s-au prezentat peste 94% dintre alegători, ceea ce înseamnă 717 persoane, din cele 753 cu drept de vot. Prof. univ. dr. Sorin Rugină a obținut 375 de voturi, prof. univ. dr. Doina Catrinou a fost votată de 240 de persoane, în timp ce prof. univ. dr. Ana Rodica Brezeanu Stăiculescu a adunat doar 78 de voturi. „Sunt foarte fericit că am câștigat alegerile. Împreună cu echipa am dus o campanie corectă. Lumea academică constanțeană este capabilă de multe reușite. Voi fi rectorul tuturor, așa cum am promis, și îi aştept pe toți lângă mine, pentru a duce Universitatea «Ovidius» pe culmile înalte ale valorilor şi ale educaţiei“, a declarat Sorin Rugină la scurt timp după anunțarea rezultatelor.
Alegerile pentru funcţia de rector al Universității „Ovidius“ din Constanța au fost validate, deoarece au participat cel puţin jumătate plus unu din numărul persoanelor cu drept de vot înscrise pe listele de votare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii