Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:03 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Georgel Albină Dumitru, reales preşedinte Liga Studenţilor din Universitatea Maritimă din Constanţa are un nou Birou de Conducere

ro

02 Jun, 2015 00:00 2773 Marime text
Liga Studenţilor din Universitatea Maritimă Constanţa a desfășurat, pe 25 mai, Adunarea Generală pentru stabilirea noului Birou de Conducere.
 
Astfel, pentru funcţia de preşedinte a fost ales pentru a doua oară Georgel Albină Dumitru, student al Facultăţii de Navigaţie şi Transport Naval, anul IV, cel care a deţinut conducerea şi în mandatul precedent.
Tot în cadrul alegerilor de luni a fost ales pentru funcţia de vicepreşedinte Alexandru Halic, iar ca secretar general a fost desemnată Adelina Băloi. Ca directori de departamente au fost aleşi următorii studenţi: George Croitoru (departamentul Proiecte), Geani Guţă (IT), Cosmin Manole (Relaţii cu publicul), Șerban Chelu (Financiar), postul de cenzor fiind ocupat de George Radu.
 
De-a lungul celor 25 de ani, fie că a existat riscul desfiinţării, evaluări ale ministerului, negocieri pentru brevet sau recunoştinţă la nivel mondial, Liga Studenţilor a luptat de-a lungul timpului alături de rectori şi decani pentru supravieţuirea şi dezvoltarea Universităţii Maritime din Constanța.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii