Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:50 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constantin Alexandru Manda, ales preşedinte al Asociaţiei Elevilor din Constanţa

ro

08 Jun, 2015 00:00 3562 Marime text
În cadrul şedinţei Adunării Generale a Asociaţiei Elevilor din Constanţa (AEC) din 6 iunie, a fost ales noul Birou de conducere, care va reprezenta şi va apăra drepturile şi interesele elevilor din judeţul Constanţa în mandatul iunie 2015 - iunie 2016.
 
Noul Birou de conducere al Asociaţiei Elevilor din Constanţa este format din: Constantin Alexandru Manda - preşedinte, elev în clasa a IX-a în cadrul Liceului Teoretic „Lucian Blaga“, Oana Mihaela Berbec - vicepreşedinte, elevă în clasa a XI-a în cadrul Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“, Geanina Maria Bostan - vicepreşedinte, elevă în clasa a IX-a în cadrul Liceului Teoretic „George Călinescu“, Andrei Muşat Hristodorescu - vicepreşedinte, elev în clasa a X-a în cadrul Liceului Teoretic „Decebal“.
 
În această săptămână, fosta echipă de conducere a asociaţiei va prezenta bilanţul, iar noua echipă va trasa obiectivele pentru mandatul 2015 - 2016. De asemenea, în perioada 11 - 13 iunie, vor avea loc evenimente prilejuite de aniversarea a doi ani de la înfiinţarea AEC. „Vreau să le mulţumesc colegilor din vechea echipă de conducere, în special lui Andrei Eduard Burghelia, alături de care, timp de un an, am reprezentat elevii din judeţul Constanţa. Urmează un mandat dificil, dar sunt sigur că împreună îl vom duce la bun sfârşit, reuşind să reprezentăm în mod real elevii din judeţul Constanţa, aşa cum am făcut-o până în prezent. Principalele obiective pentru acest mandat sunt acordarea de burse şcolare pentru elevii din municipiul Constanţa, decontarea integrală a transportului elevilor navetişti şi obţinerea de manuale gratuite pentru elevii din clasele a XI-a şi a XII-a“, a declarat noul preşedinte al Asociaţiei Elevilor din Constanţa, Constantin Alexandru Manda.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii