Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:13 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vasilica şi Ilie Magda vor să ridice un bloc în zona Mamaia Nord din Năvodari

ro

14 Nov, 2016 00:00 2084 Marime text
Doi investitori care îşi doreau să ridice un bloc de apartamente de patru etaje în Năvodari, zona Mamaia Nord, Vasilica şi Ilie Magda, au depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa actele necesare pentru a putea derula lucrările din cadrul proiectului „Construire imobil D+P+4E - locuinţe colective şi împrejmuire“ în oraşul Năvodari, zona Mamaia Nord, trup 7, strada D25, parcela 158/5, lot 11. Aceştia au primit decizia etapei de evaluare iniţială de la Agenţia pentru Protecţia Mediului, care a stabilit că este necesară declanşarea procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul propus.
 
Investitorii doresc ca la adresa menţionată, pe terenul de 500 mp pe care îl deţin, să construiască un bloc de apartamente D+P+4E, suprafaţa construită totală fiind de 200 mp, cea desfăşurată, de 1.399,56 mp, iar 150 mp reprezintă spaţiu verde.
 
Potrivit proiectului, terenul se învecinează la nord cu lotul 10, la sud cu lotul 12, la est cu lotul 1, terenuri libere de construcţii în această perioadă, şi cu strada D25 la vest. Accesul auto în proprietate se va face din strada D25, iar cel pietonal, de pe trotuarele aferente. În interiorul proprietăţii este prevăzută realizarea a 12 locuri de parcare la nivelul terenului, câte un loc de parcare pentru două apartamente.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii