Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:07 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tonik Project SRL vrea să construiască o pensiune în zona Taberei de Copii Năvodari

ro

14 Nov, 2016 00:00 2330 Marime text
În zona Mamaia Nord din Năvodari se construiesc tot mai multe unităţi de cazare, pentru turiştii care vin an de an pe litoral. Recent, societatea Tonik Project SRL a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa actele necesare pentru obţinerea acordului de mediu în vederea implementării proiectului „Construire pensiune P+3E şi împrejmuire“.
 
Potrivit memoriului trimis la APM, societatea Tonik Project SRL intenţionează să realizeze o pensiune în oraşul Năvodari, trup Mamaia Nord, lot 1/177, strada B5 nr. 11, în zona Taberei de Copii. Terenul, cu o suprafaţă totală de 401 mp, situat în zona Taberei de Copii Năvodari, nu este împrejmuit şi dispune de racord doar la reţeaua de alimentare cu apă. Aici, investitorul doreşte să construiască pensiunea cu o suprafaţă de 139,80 mp şi o suprafaţă desfăşurată de 559,20 mp. Potrivit memoriului, Procentul de Ocupare a Terenului propus pentru investiţie este de 34,86%, în timp ce Coeficientul de Utilizare a Terenului propus este de 1,395.
 
Pe lângă construcţia propusă, se va amenaja un spaţiu verde în suprafaţă de 80 mp, reprezentând un procent de 20% din suprafaţa terenului. Accesul în incintă se realizează direct din strada B5. Clădirea propusă va avea P+3E, cadre din beton armat şi închideri din zidărie BCA, planşeu din beton armat peste parter şi etaje, acoperiş tip terasă circulabilă. Construcţia va fi protejată în exterior cu un trotuar, separat de peretele exterior prin intermediul unui dop de bitul de etanşare. Închiderile exterioare se vor izola cu polistiren expandat cu grosimea de 10 cm.
 
Obiectivul construirii pensiunii este acela de a atrage cât mai mulţi turişti pe litoralul românesc, notează reprezentanţii societăţii Tonik Project, iniţiatorii proiectului.
 
Potrivit Monitorului Oficial nr. 398/2012, în baza cererii nr. 63.275 din data de 28.11.2011 şi a actelor doveditoare depuse, a fost constituită şi înregistrată societatea comercială Tonik Project SRl, avându-l ca fondator pe Gheorghe Paul Stamate, asociat unic, cu un aport la capital de 200 de lei, adică 20 de părţi sociale, care deţine şi funcţia de administrator al societăţii. Sediul social al SC Tonik Project SRl se află în municipiul Constanţa, bulevardul Tomis nr. 332, bl. M1, sc. B, et. 1, ap. 26. Potrivit codificării CAEN, societatea se ocupă de „activităţi de arhitectură, inginerie şi servicii de consultanţă tehnică legate de acestea”.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii