Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:25 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Chişinău – Publika.md Pe cine propun comuniştii pentru şeful Republicii Moldova

ro

13 Feb, 2015 17:09 1013 Marime text
Partidul Comuniştilor a avut o întrevedere cu preşedintele Nicoale Timofti. Reprezentanţii partidului au declarat că sunt mereu gata pentru discuţii şi au propus formarea unui grup comun pentru identificarea şefului Cabinetului de Miniştri.

"Fracţiunea noastră a venit să deblocheze activitatea Legislativului. Reieşind din situaţia creată în ţară, noi am propus domnului preşedinte Timofti, să convoace toate fracţiunile parlamentare, pentru a identifica o candidatură pozitivă care va face faţă lucrurilor. Am solicitat ca acest lucru să aibă loc rapid, sâmbătă, duminică, ori pe parcursul săptămânii viitoare", a declarat preşedintele fracţiunii parlamentare a PCRM, Violeta Ivanov.

Fiind întrebată de presă, dacă partidul ar putea înaintea propriul candidat spre a ocupa această funcţie, Violeta Ivanov a zis că este prematur să se discute acest subiect.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al preşedintelui ţării, Vlad Ţurcanu, a anunţat că mâine, 14 februarie, începând cu orele 10:30 vor continua consultările în cauză. Primii pe listă sunt reprezentanţii Partidului Socialiştilor, după care partidele proeuropene.

De asemenea, Vlad Ţurcanu a spus că PCRM a rămas pe aceleaşi poziţii de acum două săptămâni. Comuniştii au o listă scurtă de candidaturi pe care nu le vor vota, aceasta rămânând poziţia lor exprimată oficial.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii