Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:17 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 2 Accident grav la ieşire din Ovidiu. Ambulanţă cu pacienţi pentru dializă, cu roţile în aer! Cinci victime! (galerie foto+video)

ro

11 May, 2017 10:46 14829 Marime text


Astăzi, 11 mai, s-a produs un accident la ieşire din Ovidiu, în urma căruia o maşină s-a răsturnat. Deocamdată, nu există informaţii cu privire la posibile victime. Maşina care s-a răsturnat este o ambulanţă BGS, ce transporta bolnavi pentru dializă.



UPDATE 2, ora 12.22

„La data de 11 mai, ora 10.26, pe DN 2A, în localitatea Ovidiu, B.S., în vârstă de 33 de ani, din Constanța, a condus un autoturism dinspre Constanța către Hârșova, unde a intrat în coliziune cu un autovehicul tip ambulanță, care circula în sens opus. În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a cinci persoane aflate în autovehicul. Polițiștii constănțeni au întocmit dosar penal”, se precizează într-un comunicat IPJ Constanţa.

UPDATE 1, ora 10.58

La locul accidentul se îndreaptă mai multe echipaje medicale. Potrivit primelor informații oferite de către reprezentanții SAJ Constanța, cinci persoane sunt rănite. Din fericire, sunt conştiente. A fost implicat şi un atutoturism Audi.

Se pare că toate persoanele rănite se aflau în ambulanță, potrivit medicilor SAJ Constanța.

A fost declanșată o anchetă, urmând a se stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.



Amintim că Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei“ a atribuit contractul „Servicii de transport sanitar pacienţi hemodializă“ firmei Ambulanţa BGS Medical Unit SRL, cu sediul social în Bucureşti. Potrivit Registrului Comerţului, firma Ambulanţa BGS Medical Unit SRL a fost înfiinţată în 2003 şi are un capital social de 1.000.200 de lei, integral vărsat în 100.020 de părţi sociale. Mai multe informaţii puteţi citi în link-ul de mai jos.
 


Citeşte şi



Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii