Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:34 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei victime, lângă Tomis Mall Accident rutier grav în Constanţa (galerie foto + video)

ro

29 Feb, 2016 00:00 6283 Marime text


Poliţiştii rutieri au fost solicitaţi, sâmbătă seară, la un accident rutier produs în Constanţa, pe strada Mihai Viteazu colţ cu strada Constantin Brătescu.
 
Totul s-a petrecut din cauza şoferului unui autoturism care nu a oprit la Stop. Jeep-ul mergea regulamentar, dinspre bulevardul Mamaia spre bulevardul Ferdinand. Când a ajuns pe strada Constantin Brătescu, a fost lovit în plin de maşina break şi a fost proiectat, în urma impactului deosebit de violent, într-o altă maşină.
 
Range Rover-ul implicat în accident se pare că îi aparţine unui patron (Doru Aita) ce vinde kebab în zona Casei de Cultură. Soţia (doamna blondă din fotografii) ne-a confirmat. Bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Doru Aita este fostul partener de afaceri al lui Petrică Tomescu, zis şi „Frumuşelu“, cu care ar fi avut o altercaţie prin 2012, în urma căreia ar fi ajuns în spital.


 
Într-o altă maşină se aflau trei persoane, un bărbat şi două fete. Din primele informaţii, se pare că maşina cu numărul 10 FSD ar fi de vină pentru producerea accidentului.
 
La locul accidentului s-au deplasat o ambulanţă SMURD B şi una C, o autospecială de la Detaşamentul „Slt. Fripis“ şi o ambulanţă de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Constanţa. În urma accidentului rutier, trei persoane au fost transportate la spital.
 
Pe numele şoferului vinovat poliţiştii rutieri au deschis un dosar de cercetare penală.



Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii