Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:58 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Traian Băsescu şi plângerea pentru ultraj Adrian Zglobiu ameninţă că se va sinucide

ro

27 May, 2014 00:00 2584 Marime text
Dosarul lui Adrian Zglobiu, de 36 de ani, din municipiu, încătuşat după ce l-a scuipat, sâmbătă, pe Traian Băsescu, în Portul Constanţa, este instrumentat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa. Potrivit unor surse apropiate anchetatorilor, duminică, Traian Băsescu a trimis la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa o plângere împotriva lui Adrian Zglobiu, pentru ultraj.

Câteva ore mai târziu, Adrian Zglobiu a declarat că nu vrea să ajungă în Penitenciarul Poarta Albă, pentru că va fi violat. „Nu vreau să fiu violat. Eu sunt virgin. (...) Decât să fiu violat, prefer să mă sinucid“, a mai susţinut, în direct, constănţeanul. De menţionat că Zglobiu este cercetat, în stare de libertate, pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice, dar şi pentru ultraj, fără a avea vreo interdicţie. În perioada imediat următoare, la cererea procurorilor, Adrian Zglobiu va fi supus unei expertize psihiatrice.  
Bărbatul a mai susţinut că, asupra sa, magistraţii au făcut presiuni pentru a susţine că Radu Mazăre, edilul municipiului Constanţa, i-a cerut să-l scuipe pe Băsescu. La scurt timp, Radu Mazăre a declarat că nu-l cunoaşte pe Zglobiu, condamnând, într-o oarecare măsură, gestul constănţeanului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ionica 27 May, 2014 10:01 Mai bine l-ar "sinucide" pe cel care l-a invatat sa faca potlogaria...