Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:38 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie în Mamaia Sat Un bărbat a murit după ce a căzut de pe o schelă

ro

23 May, 2014 00:00 3016 Marime text
Miercuri, în zi de mare sărbătoare pentru creştinătate, a avut loc o tragedie în Mamaia Sat. Aurel Codreanu, de 45 de ani, a decedat după ce a căzut de la etajul doi al unei clădiri aflate în construcţie.
Poliţiştii din Năvodari au fost sesizaţi, miercuri, în jurul orei 18.00, cu privire la faptul că un bărbat a căzut de pe o schelă, unde lucra la construcţia unui imobil. La faţa locului a ajuns o echipă a poliţiei, dar şi o ambulanţă a Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa. Potrivit oamenilor legii, din primele cercetări s-a stabilit că bărbatul din Bucureşti se urcase pe schelă pentru a evalua stadiul construcţiei. Acesta s-ar fi dezechilibrat, căzând de la înălţimea de aproximativ patru metri. La faţa locului, medicii au încercat să îl resusciteze pe bărbat, dar nu au mai putut face nimic pentru el. Trupul neînsufleţit a fost transportat la Morga Cimitirului Central Constanţa, pentru efectuarea necropsiei. Cercetările continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi a împrejurărilor producerii evenimentului.
De asemenea, inspectorii de muncă din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Constanţa fac cercetări pentru a stabili dacă Aurel Codreanu era angajat cu forme legale. „Deocamdată, nu există un document oficial eliberat de inspectorat care să ateste că muncitorul era angajat fără acte legale de muncă“, a declarat Marian Bechean, inspector-şef adjunct al ITM Constanţa. Potrivit unor surse, bărbatul era angajat al firmei SC Movilift Jad SRL, din judeţul Tulcea.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii