Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:00 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Suspecţi de furturi din autoturisme reţinuţi la Constanţa. Unde acţionau aceştia

ro

22 Apr, 2017 10:28 2237 Marime text
La data de 21.04.2017, numiții I.M.-Ș., în vârstă de 20 ani, G.I.-A., în vârstă de 23 de ani şi A.A., în vârstă de 19 ani, din localitatea Topraisar – județul Constanța, au fost prezentați Judecătoriei Constanța cu propunere de arestare preventivă penttru săvârșirea unor infracțiuni de furt din autoturisme.

Instanța de judecată a dispus măsura arestului preventiv pe o perioadă de 30 de zile față de fiecare persoană, cei trei fiind introduși în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța au stabilit că în noaptea de 19/20.02.2017, doi dintre tineri, alături de N.D., în vârstă de 19 ani, din Topraisar, cercetat în stare de arest preventiv pentru alte două infracțiuni de furt calificat, ar fi sustras din două autoturisme, parcate pe bulevardul 1 Mai din municipiul Constanța, un set de chei și un acumulator auto.

De asemenea, al treilea tânăr reținut ar fi participat, în calitate de complice, alături de T.N.-D., în vârstă de 16 ani, din Topraisar, cercetat în stare de arest preventiv pentru alte două infracțiuni de furt calificat, la comiterea infracțiunilor în cauză.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii