Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:16 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spargere la un punct de lucru al Enel. Hoţii au luat două aparate de plată a facturilor

ro

21 Jan, 2016 00:00 1509 Marime text
 

Spargerile continuă în județul Constanța! De data aceasta, sediul Enel de pe strada Primăverii a trezit interesul hoţilor. În noaptea de 19 ianuarie, o spargere a avut loc la un punct de lucru al companiei. Deşi sediul de pe Primăverii este supravegheat permanent prin sistem video și senzori de mișcare, persoane necunoscute au sustras din incinta punctului de lucru două aparate de plată a facturilor. Acestea aparţin unei firme cu care instituţia lucrează în parteneriat.
 
„Facem precizarea că bunurile sustrase, respectiv două aparate Rompay, aparțineau partenerului nostru Rompay, care colaborează cu noi și cu organele de cercetare, iar clienții Enel care au utilizat ieri (n.r. 19 ianuarie) aparatele pentru plata facturilor nu vor fi în niciun fel afectați”, au spus reprezentanţii Enel Energie.
 
Spargerea a fost descoperită de către angajați, ieri-dimineaţă. Punctul Enel a fost închis până la ora 13.00, reluându-și activitatea cu publicul după această oră. Potrivit unor surse, prejudiciul total a fost estimat la peste 70.000 de lei.
 
Precizăm că reprezentanţii Enel Energie au colaborat cu Poliția Constanța, care face cercetări pentru identificarea autorilor.
 
  
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii