Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:04 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Și-ar fi pus capăt zilelor din cauza certurilor cu soțul O tânără de 29 de ani a fost găsită spânzurată în Eforie Sud

ro

14 Jan, 2016 00:00 3656 Marime text
O tânără în vârstă de 29 de ani a fost găsită moartă, ieri, în zona blocurilor sociale din Eforie Sud. Aceasta s-ar fi spânzurat în locuința sa după o ceartă cu soțul. Înainte de a face gestul extrem, se pare că Olivia M. ar fi luat mai multe pastile.
 
Totul s-a petrecut după ce Olivia M, căsătorită de scurt timp, s-ar fi separat de soțul ei. Cu toate acestea, certurile ar fi continuat, iar ultima dată i-a pus capac Oliviei. Tânăra i-ar fi scris un mesaj de adio soțului pe o rețea de socializare după care ar fi luat mai multe pastile și s-ar fi spânzurat.
 
Trupul neînsuflețit a fost găsit în debaraua locuinței sale, iar cel care ar fi sunat la numărul unic de urgențe 112 ar fi fost chiar soțul ei. La fața locului s-au deplasat echipaje din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Constanța, Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” și din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa.
 
Confor primelor cercetări, nu sunt suspiciuni cu privire la deces, toate ipotezele ducând către varianta sinuciderii. Însă, oamenii legi au declanșat o anchetă în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a petrecut nefericitul eveniment. Trupul neînsuflețit a fost depus la morgă pentru efectuarea necropsiei.
  
Sursa foto: Facebook Olivia M.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii