Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:57 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şi angajaţii DNA au probleme cu banii Peste 150 de salariaţi ai Anticorupţiei îşi cer salariile prin sălile de judecată (document)

ro

23 Aug, 2014 00:00 2553 Marime text


Direcţia Naţională Anticorupţie a fost chemată la judecată de peste 150 de salariaţi, din cauza banilor! Printre angajaţii DNA nemulţumiţi că nu şi-au încasat drepturile băneşti cuvenite se află şi patru constănţeni (Victor Sorin Băran, Doru Dinuţ, Viorel Petroşan şi Gabriel Rătăvoi).

Iniţial, dosarul a fost înregistrat pe rolul Tribunalului Bucureşti, pe data de 3 ianuarie 2013, la Secţia a VIII-a Conflicte de muncă şi asigurări sociale. Pe data de 27 martie, magistraţii completului C7 au înaintat cauza Secţiei a II-a Contencios Administrativ şi Fiscal a Tribunalului Bucureşti. Pe data de 5 iunie, judecătorii Secţiei a II-a Contencios Administrativ şi Fiscal au admis excepţia necompetenţei funcţionale. Pe cale de consecinţă, cauza a fost scoasă de pe rol şi înaintată spre competentă soluţionare Secţiei a VIII-a Conflicte de muncă şi asigurări sociale a Tribunalului Bucureşti. Zis şi făcut! Recent, dosarul a fost trimis spre soluţionare completului de judecată C26. Primul termen a fost stabilit pentru data de 25 septembrie.

În secţiunea „Documente” poate fi citită lista completă a salariaţilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie care îşi cer drepturile salariale prin sălile de judecată.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii