Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:21 10 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Semafoarele au încurcat-o pe Simona Anastasia Tănase?

ro

07 Sep, 2010 00:00 3759 Marime text
semafor.jpgIntersecţia unde a avut loc accidentul rutier provocat de Simona Anastasia Tănase a devenit mai cunoscută decât oricare altă răscruce de drumuri din municipiul Constanţa. Ultima găselniţă a celor aflaţi de partea tinerei şoferiţe este legată de semafoarele aflate la intersecţia dintre bulevardul Ferdinand şi strada Mihai Viteazu.

Mai exact, apărătorii Simonei Anastasia Tănase afirmă că evenimentul rutier din seara zilei de 24 august a avut loc şi din cauza proastei corelări a semafoarelor. „Intersecţia nu este semaforizată corect. Acolo sunt accidente foarte des pentru că în secunda în care se face roşu pe strada Mihai Viteazu, cei de pe bulevardul Ferdinand au galben încă trei secunde, iar dacă şoferul care circula pe Ferdinand forţează galbenul, inevitabil se vor ciocni“, mai arată un „avocat“ al Simonei Anastasia Tănase. Pledoaria acestuia este infirmată de către Viorel Farcaş, şeful Biroului pentru Iluminat Public. Farcaş ne-a mai spus că respectivele semafoare sunt controlate periodic, iar o scăpare de genul celei precizate în declaraţia de mai sus nu poate avea loc. În altă ordine de idei, facem precizarea că rampa destinată persoanelor cu handicap distrusă de maşina Simonei Anastasia Tănase, şi care este de altfel locul unde l-a accidentat grav pe Gheorghe Chioaru, nu a fost reparată nici până acum.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • MANIX 07 Sep, 2010 15:07 Taticu...care-i treaba....semafoarele sunt de vina ??? Pitipoanca asta crede ca daca si-a luat BMW....si-a luat si creier....!!! Creier....ce-i ala creier ????
  • MY MUIUS SA 07 Sep, 2010 08:02 FRECTII...SE CUNOASTE CA ARE ANTECENDENTE PENALE..IN 9 LUNI DE ZILE ARE MAI MULTE AMENZI DECAT ALTUL IN 20 DE ANI...LA FURAT CU FRECTIILE ASTEA..ESTI SMECHER PLATESTI TATUTU..AM BMW SUNT CEL MAI TARI ASA CRED UNII..DAR BMW ESTE PTR FITE NU PENTRU A CONDUCE LINISTIT FRATILOR...TOTI CARE AU AVUT BMW SI NU S-AU LINISTIT S-AU DUS .... DE SUFLET...