Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:39 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şantajul reclamat de Alexandra Stan nu s-a confirmat Marcel Prodan, fostul manager al cântăreţei, scos nevinovat de procurori şi judecători

ro

23 Jun, 2014 00:00 2819 Marime text
Vasile Marcel Prodan, fostul manager al cântăreţei Alexandra Stan, din Constanţa, rămâne cu soluţia de scoatere de sub urmărire penală dispusă de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Constanţa. Prodan a fost cercetat de procurorii Anticorupţie pentru şantaj.

Pe data de 18 iunie 2013, Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a anunţat că „pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa s-a constituit o cauză penală ca urmare a plângerii penale formulate de către artista Alexandra Stan împotriva managerului ei artistic sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj”. „Din conţinutul plângerii se reţine că, pe fondul unor neînţelegeri preexistente, partea vătămată a fost ameninţată şi lovită, în zilele de 14 şi 15 iunie, de către făptuitor, pentru a o determina pe aceasta să renunţe la pretenţiile materiale solicitate ca urmare a prestaţiilor sale artistice şi încasate de societatea al cărei administrator acesta era”, potrivit organelor de anchetă. La data de 25 iunie 2013, DNA a anunţat că s-a început urmărirea penală faţă de Vasile Marcel Prodan, administrator al SC Maan Music Studio SRL şi persoana juridică SC Maan Music Studio SRL, în sarcina cărora s-a reţinut infracţiunea de şantaj. Aproape de finele lunii noiembrie 2013, procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Constanţa au dispus scoaterea de sub urmărire penală a lui Prodan pentru şantaj, având în vedere „lipsa unuia dintre elementele constitutive ale infracţiunii mai sus precizate”.

Hotărâre definitivă

Nemulţumită, Alexandra Stan a contestat în instanţă SUP-ul primit de Marcel Prodan. După mai multe termene, judecătoarea Mihaela Lavinia Cîrciumaru, din cadrul Judecătoriei Constanţa, a respins ca nefondată plângerea formulată de Alexandra Stan, aceasta fiind obligată la plata sumei de 200 de lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat. Hotărârea judecătoarei Cîrciumaru este definitivă. De menţionat că la momentul mediatizării soluţiei de scoatere de sub urmărire penală a lui Prodan pentru şantaj, procurorii au hotărât disjungerea cauzei în vederea continuării cercetărilor faţă de fostul manager al Alexandrei Stan sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune şi lovire sau alte violenţe. Astfel, noul dosar a fost declinat în favoarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii