Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:58 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rezultatul necropsiei Soţii Aravă s-au spânzurat după ce fiul lor a decedat de cancer

ro

07 Nov, 2015 00:00 2759 Marime text
Soţii Vangheliţa şi Nicuşor Aravă au decis să-şi pună capăt zilelor miercuri. Soluţia extremă a venit după ce fiul lor Cristian Dimitris, în vârstă de zece ani, a decedat, fiind bolnav de cancer. Tragedia s-a consumat în apartamentul unde familia locuia, pe bulevardul Tomis, în zona Boema. Tatăl copilului a fost găsit spânzurat în bucătărie, iar mama era aşezată pe pat lângă băieţelul decedat. Ambii acoperiţi cu o pătură. Vecinii spun că familia Aravă locuia în străinătate şi că revenise de curând la Constanţa.
 
Din primele cercetări se pare că uşa apartamentului era încuiată prin interior şi nu există urme de forţare a acesteia sau a ferestrelor apartamentului. Cadavrele nu prezintă urme de violenţă. Conform unor surse, în apartament s-au găsit înscrisuri din care rezulta că fiul celor doi avea probleme medicale majore.
 
În urma necropsiei, medicii au stabilit că micuţul a decedat din cauza bolii, iar părinţii prin spânzurare.
 
„Este o tumoare de glandă hipofiză la copil, iar părinţii, spânzuraţi“, a declarat pentru ZIUA de Constanţa medicul legist Mihai Onciu, şef al Serviciului de Medicină Legală Constanţa.
 
Poliţiştii au găsit un carneţel în locuinţă, pe care părinţii au notat: „Dacă el moare, murim şi noi“. Cristian se lupta cu boala teribilă de la vârsta de doi ani.
 
„Copilul era bolnav de mai mulți ani. Soțul avea 47, iar femeia avea 46 de ani. Într-un carnet cu 13 pagini erau notiţe cu două tipuri de scris, despre boala copilului şi despre chinul părinţilor. Soţii Aravă au scris că nu mai suportă, că sunt foarte necăjiți din cauza chinului fiului bolnav și că preferă să plece toți trei în altă lume. Ei își cereau iertare. Probabil că decesul a survenit pe 2 noiembrie, pentru că erau notiţe că atunci i-au oprit tratamentul copilului. Aşa reiese conform unui tabel cu zilele și orele în care îi administrau tratamentul, după care au scris în altă agendă: “În noaptea asta copilul a fost mai liniștit”.

Citeşte şi

„Dacă el moare, murim şi noi“
Soţii Aravă s-au sinucis pentru a rămâne alături de fiul lor decedat după o lungă suferinţă (galerie foto + video)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii