Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:32 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Relaţii sexuale nefireşti Doi bărbaţi judecaţi pentru viol, arestaţi la domiciliu

ro

13 Mar, 2014 00:00 2027 Marime text
Magistratul Marius Nastasia din cadrul Judecătoriei Constanţa a înlocuit măsura arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu pentru Marian M., şi Ozer A. Cei doi sunt judecaţi pentru viol şi lipsire de libertate
 
Conform procurorilor, „în noaptea de 1/2 februarie, după ce au consumat băuturi alcoolice într-un club din oraşul Murfatlar, în jurul orei 04.00 dimineaţa, cei doi au decis să se retragă spre casă, sens în care s-au urcat în maşina condusă de un alt bărbat (judecat în dosar), împreună cu alte două persoane”. „Înainte de a pleca definitiv de la club, inculpatul Marian M. a acostat-o pe partea vătămată şi a luat-o cu forţa în autoturismul în care se aflau şi ceilalţi inculpaţi. În pofida opoziţiei părţii vătămate, cel de-al treilea inculpat (n.r. Sercin C.), aflat la volan, a pornit autoturismul, fapt care a împiedicat-o cu atât mai mult pe aceasta să coboare.

După parcurgerea unei distanţe, ajungând în localitatea unde trebuiau să coboare două dintre persoanele aflate în autoturism, partea vătămată a făcut o nouă încercare de a scăpa, de asemenea eşuată”. La un moment dat, inculpaţii s-au retras pe un drum lăturalnic, unde i-au cerut persoanei vătămate să întreţină relaţii sexuale nefireşti, dar, întâmpinând un refuz din partea acesteia, au început să o lovească, după care au dezbrăcat-o şi au aruncat-o, doar în şosete, în zăpadă. „Aceasta a încercat să fugă înapoi spre oraş, însă a fost ajunsă din urmă de inculpaţi şi băgată din nou cu forţa în maşină, unde a fost lovită şi obligată să întreţină relaţii sexuale normale cu fiecare dintre inculpaţi. Certificatul medico-legal eliberat pe numele părţii vătămate a concluzionat că aceasta a avut relaţii sexuale ce au putut data din data de 1/2 februarie, iar leziunile produse la nivelul coapselor, gambelor şi zona cervico-dorsală au necesitat 2-3 zile de îngrijiri medicale”, au conchis procurorii. Decizia Judecătoriei Constanţa privind înlocuirea măsurii arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu pentru Marian M. şi Ozer A. nu este definitivă, ea putând fi atacată la Tribunalul Constanţa.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii