Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:29 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prinşi când vindeau zeci de pliculeţe cu etnobotanice

ro

17 May, 2013 00:00 1101 Marime text
Jandarmii au surprins în Constanţa două persoane care comercializau zeci de pliculeţe cu canabinoizi şi şase persoane care tocmai ce cumpăraseră de la acestea, pentru consumul propriu, mai multe plicuri.

Un echipaj de jandarmerie, care se afla în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în municipiul Constanţa, în momentul în care a intrat pe strada Badea Cârţan a observat şase tineri care au început să se agite şi au aruncat pe jos un plic care conţinea o substanţă de culoare verde. În apropierea tinerilor, alte două persoane au fost observate de jandarmi cum încercau să îndese într-un ciorap negru mai multe plicuri. Toţi au fost somaţi, s-au oprit şi li s-a făcut controlul corporal sumar şi al bunurilor pe care le deţineau.
Asupra celor două persoane au fost găsite 66 de plicuri transparente, din care 34 de plicuri conţineau o substanţă albă, iar 32 o substanţă de culoare verde, şi 80 de lei, în bancnote de câte 10 lei.
Pe lângă plicul aruncat, militarii au descoperit la unul dintre cei şase tineri patru pliculeţe transparente cu o substanţă de culoare verde, pregătite pentru consum, pe care acesta a declarat că le consumă sub formă de ţigări etnobotanice.
Celor şase persoane, cu vârste cuprinse între 21 şi 32 de ani, lui Ghiulnaz A., de 36 de ani, şi Naliei I., de 34 ani, din Constanţa, le-au  fost întocmite actele de constatare a faptelor.
Documentele şi substanţele descoperite asupra lor vor fi înaintate Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate Constanţa, în vederea continuării cercetărilor. Deoarece în zona respectivă se află şi patru unităţi şcolare, jandarmii constănţeni vor acorda o atenţie sporită persoanelor suspecte care-şi fac apariţia în apropierea instituţiilor de învăţământ. Pentru siguranţa cetăţenilor, Jandarmeria Română recomandă ca în situaţia în care observă persoane cu comportament antisocial sau sunt abordaţi de persoane necunoscute, cu scopuri obscure, să anunţe cel mai apropiat echipaj de jandarmerie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii