Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:39 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Absolvent al Academiei Navale Petrişor Olteanu a fost trimis în judecată (document)

ro

18 May, 2015 00:00 1397 Marime text
Procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa au dispus trimiterea în judecată a lui Petrişor Olteanu, în vârstă de 32 de ani, absolvent al Academiei Navale.
 
Bărbatul a fost cercetat pentru spălare de bani şi fals material în înscrisuri oficiale, cauza fiind trimisă spre soluţionare Tribunalului Constanţa.
 
Amintim că, aproape de finele lunii martie, procurorii Parchetului Curţii de Apel Constanţa, împreună cu lucrătorii Poliţiei de frontieră, au efectuat cinci percheziţii domiciliare în puncte de pe raza municipiului Constanţa şi a oraşului Ovidiu. Magistraţii susţin că, „în perioada 2013 - 2015, a falsificat la domiciliul său şi în alte locaţii documente oficiale, respectiv cărţi de identitate, paşapoarte, permise de conducere, documente auto constând în asigurare tip carte verde, certificate de înmatriculare, certificate de inspecţie tehnică şi tichete, în schimbul primirii unor sume de bani cuprinse între 150 de euro, pentru falsificarea unei cărţi de identitate, şi 600 de lei, pentru falsificarea unui permis de conducere“.
 
În secţiunea „Documente“, puteţi consulta comunicatul emis în acest caz de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii