Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:59 09 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziţii la Constanţa într-un dosar de evaziune fiscală şi spălare de bani Trei persoane, duse în arestul IPJ Ialomiţa

ro

20 Jun, 2014 00:00 1371 Marime text
În cadrul unei acţiuni a poliţiştilor din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Ialomiţa, au fost efectuate percheziţii în Ialomiţa, Constanţa, Prahova şi în municipiul Bucureşti. Trei persoane suspectate de evaziune fiscală şi spălare de bani au fost reţinute şi mai multe bunuri au fost confiscate. 

Marţi, au avut loc 15 percheziţii pe raza mai multor judeţe. Şase descinderi s-au desfăşurat în judeţul Ialomiţa, patru în judeţul Constanţa, două în judeţul Prahova şi trei în municipiul Bucureşti. Acţiunea a fost coordonată de poliţiştii din cadrul IPJ Ialomiţa şi a vizat şase persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală şi spălare de bani. În urma acestor descinderi, au fost confiscate telefoane mobile, şapte unităţi PC, patru laptopuri, diferite înscrisuri, peste 20.000 de lei, precum şi alte bunuri cu valoare probatorie. De asemenea, la sediul IPJ Ialomiţa au fost indisponibilizate două autoturisme de lux. Trei dintre cele opt persoane conduse la audieri au fost reţinute de poliţişti, fiind duse la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Ialomiţa. Acestea urmează a fi prezentate magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă. La activităţi au participat şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Constanţa, DGPMB, precum şi jandarmi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii