Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:07 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spaima şoselelor din judeţul Constanţa Opt răniţi în câteva ore, în trei accidente provocate de căruţaşi

ro

11 Aug, 2015 00:00 1768 Marime text
Opt persoane, printre care minori şi turişti, au avut de suferit în urma a trei accidente rutiere provocate azi-noapte pe şoselele din judeţ de căruţaşi inconştienţi.

În data de 9.08.2015, în jurul orei 21.40, P.P. (un bărbat de 42 ani, din Constanţa) a condus autoturismul marca Dacia Logan pe DN 2A, dinspre localitatea Mihail Kogălniceanu către Constanţa, şi, în încercarea de a evita o căruţă nesemnalizată care circula pe DN 2A, în aceeaşi direcţie de mers cu autoturismul, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat în dreapta, în afara părţii carosabile. Conform Poliţiei Rutiere, în urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a minorelor B.G.B. (15 ani, din Constanţa) şi P.M.D. (15 ani, din Constanţa), dar şi a lui P.R. (o femeie de 39 de ani, din Constanţa), pasageri în autoturism.

Aproape în acelaşi timp, P.S. (un bărbat de 32 de ani, din Tichileşti), fiind sub influenţa băuturilor alcoolice (1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat), a condus o căruţă pe DJ 223, dinspre localitatea Tichileşti, şi, ajungând la intersecţia cu DN 2A, nu a respectat semnificaţia indicatorului „Oprire“, a pătruns în intersecţie fără să se asigure şi a intrat în coliziune cu autoturismul marca Alfa Romeo, condus pe DN 2A de P.I.F. (un bărbat de 24 de ani, din Ploieşti). După producerea coliziunii, autoturismul s-a răsturnat în afara părţii carosabile, în stânga direcţiei sale de mers. În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, a lui D.T. (o femeie de 23 de ani, din Ploieşti), a lui D.B. (o femeie de 22 de ani, din Mizil) şi a lui S.I.C. (un bărbat de 24 de ani, din Calafat), pasageri în autoturism.

La câteva minute distanţă, în jurul orei 21.50, C.D. (un bărbat de 32 de ani, din Negreşti) a condus autoutilitara marca Fiat Ducato pe DJ 391, dinspre Cobadin către Negreşti, şi a intrat în coliziune cu un atelaj hipo neechipat cu elemente reflectorizante, nesemnalizat şi neînregistrat, care circula în faţa sa, acesta fiind condus de L.C. (un bărbat de 61 de ani, din Negreşti). În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală uşoară a căruţaşului.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii