Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:32 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nemirschi şi Prodan, nemulţumiţi de decizia Tribunalului Constanţa Cântăreaţa Alexandra Stan, chemată la judecată pentru bani

ro

18 Mar, 2014 00:00 3672 Marime text
În noiembrie 2013, procurorii DNA Constanţa au dispus scoaterea de sub urmărire penală (SUP) a lui Vasile Marcel Prodan de sub acuzaţia de şantaj
 
Vasile Marcel Prodan şi Andrei Nemirschi, patronii Maan Music Studio SRL, fără succes la Tribunalul Constanţa. Cei doi s-au adresat instanţei de judecată sperând, cel mai probabil, că judecătorii o vor obliga pe renumita cântăreaţă Alexandra Stan, din Constanţa, să le achite o serie de drepturi de autor şi drepturi conexe. Zilele trecute, conform unor surse judiciare, magistraţii au respins atât acţiunea formulată de Vasile Marcel Prodan, cât şi pe cea a lui Andrei Nemirschi. Nemulţumiţi, patronii Maan Music Studio SRL au atacat decizia Tribunalului la Curtea de Apel Constanţa.
 
Oficial, problemele dintre Alexandra Stan şi managerul său, Vasile Marcel Prodan, au început la jumătatea lunii iunie 2013, când tânăra a anunţat că a fost bătută de Prodan. De altfel, pe data de 18 iunie 2013, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a anunţat că „pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa s-a constituit o cauză penală ca urmare a plângerii penale formulate de către artista Alexandra Stan împotriva managerului ei artistic sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj”. „Din conţinutul plângerii se reţine că, pe fondul unor neînţelegeri preexistente, partea vătămată a fost ameninţată şi lovită, în zilele de 14 şi 15 iunie, de către făptuitor, pentru a o determina pe aceasta să renunţe la pretenţiile materiale solicitate ca urmare a prestaţiilor sale artistice şi încasate de societatea al cărei administrator acesta era”, conform Parchetului General al României.

La data de 25 iunie 2013, DNA a anunţat că s-a început urmărirea penală faţă de Vasile Marcel Prodan, administrator al SC Maan Music Studio SRL şi persoana juridică SC Maan Music Studio SRL, în sarcina cărora s-a reţinut infracţiunea de şantaj. În noiembrie 2013, aceiaşi procurori au dispus scoaterea de sub urmărire penală (SUP) a lui Vasile Marcel Prodan care erau acuzaţi de şantaj. Oficial, decizia procurorilor DNA Constanţa s-a bazat pe lipsa unuia dintre elementele constitutive ale infracţiunii mai sus precizate. Foarte important, procurorii DNA au hotărât disjungerea cauzei în vederea continuării cercetărilor faţă de Marcel Prodan sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune şi lovire sau alte violenţe şi declinarea competenţei de soluţionare a cauzei astfel formate în favoarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii