Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:41 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mii de jucării, confiscate în Vama Constanţa Sud Agigea Administratorul societăţii comerciale s-a ales cu dosar penal

ro

16 Jul, 2014 00:00 1674 Marime text
În cadrul unei acţiuni de control comune, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă şi lucrătorii vamali au confiscat 7.000 de jucării contrafăcute. Verificarea, desfăşurată în data de 14 iulie, în intervalul orar 9.30 - 11.30, a vizat un container sosit din China în P.P.F. Constanţa Sud Agigea, pe adresa unei societăţi comerciale cu sediul în Bucureşti.
Cele 7.000 de jucării găsite, susceptibile a fi contrafăcute, au o valoare de aproximativ 350.000 de lei, dacă ar fi originale.
Marfa purta însemnele distinctive ale unei firme cunoscute, susţin lucrătorii vamali care au decis confiscarea acesteia.
Administratorul societăţii comerciale s-a ales cu dosar penal. Mai precis, poliţiştii de frontieră au întocmit administratorului societăţii comerciale, un cetăţean chinez, în vârstă de 43 ani, cu reşedinţa în Bucureşti, dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii