Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:12 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Magistratul care a desfiinţat NUP-ul lui Nicuşor primit de la DNA Unde a numit-o CSM pe judecătoarea Mihaela Lavinia Cîrciumaru

ro

09 May, 2014 00:00 2514 Marime text
Plenul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a hotărât, ieri, modificarea componenţei comisiei de evaluare a activităţii profesionale a judecătorilor constituite la nivelul Judecătoriei Constanţa.

Conform CSM, a fost numit în calitate de membru desemnat al comisiei judecătoarea Mihaela Lavinia Cîrciumaru, în locul Alinei Elena Marin, ca urmare a transferului acesteia la Tribunalul Constanţa. Judecătoarea Cîrciumaru este cea care, la finele anului trecut, fiind preşedintele completului de judecată P6 din cadrul Judecătoriei Constanţa, a desfiinţat soluţia de neîncepere a urmăririi penale dispuse prin ordonanţa nr. 71/P/2012 al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie - Direcţia Naţională Anticorupţie - Serviciul Teritorial Constanţa, primită de Nicuşor Daniel Constantinescu.

Altfel spus, Mihaela Lavinia Cîrciumaru a admis plângerea formulată de SC Romwind Legal Pro SRL (în calitate de succesoare a SC Romwind SRL) împotriva ordonanţei nr. 71/P/2012 a Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie - Direcţia Naţională Anticorupţie - Serviciul Teritorial Constanţa, menţinută prin ordonanţa nr. 81/II/2/2012 a procurorului-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Constanţa. Pe cale de consecinţă, conform datelor oficiale, s-a decis desfiinţarea soluţiei de „neîncepere a urmăririi penale dispuse prin ordonanţa nr. 71/P/2012 al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie - Direcţia Naţională Anticorupţie - Serviciul Teritorial Constanţa”, dar şi „trimiterea cauzei procurorului în vederea efectuării de cercetări”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii